50pcs Roztomilý Pyramídy Prospech Box a Tašky Sladký Darček Cukríky Boxy So Stuhou Svadby, Narodeniny Hostia Láskavosti Podujatia, Party Dekorácie

€8.56


POPIS 50pcs Roztomilý Pyramídy Prospech Box a Tašky Sladký Darček Cukríky Boxy So Stuhou Svadby, Narodeniny Hostia Láskavosti Podujatia, Party Dekorácie

Popis Položky Č.: JM19017

Materiál:kartón Farba: Ako Pic Veľkosť: 6x6x7.5 cm Hmotnosť: 8g/ks

Package : 50pcs/taška

Teplé Tip:

1.Prosím, aby trochu sa líši vzhľadom na ručné meranie,uvedené rozmery sú len pre referenčné účely. 2.Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

1.To zvyčajne trvá asi 15-45days vašej objednávky prísť do Číny post air mail,

2. Ak potrebujete tovar, urýchlene nás prosím kontaktujte vybrať rýchlu prepravu spôsobom, ako DHL/EMS a zaplatiť viac, extra expedičný poplatok .Ak však vaša objednávka suma je viac ako 60USD, doprava Zdarma do EMS/DHL/Fedex(Vylúčiť niektoré vzdialenej oblasti)

3.Niekedy dodacie lehoty možno meškanie vzhľadom na prísne vlastné inšpekcie počasia alebo problém,Prosím, čaká patienly .Vďaka.

1. Priamy predaj z našej továrne na zákazníka, to môže ušetriť viac peňazí pre nákladov na výrobok. 2. Spoľahlivá kvalita a Rozumná cena. 3. Väčšina z nich sa udržať vo veľkých zásob na predaj. 4. Najrýchlejší čas dodania do 3 dní, v prípade väčšieho objemu objednávky. 5. Prijať prispôsobené dizajnu a OEM objednávky.

Vaša spokojnosť je našou najväčšou motiváciou 1.Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star . 2.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby,budeme poskytovať vám najlepšie služby .

Štítky: eiffelova veža ornament, kartónové darčekovej krabičke so stuhou, bodka a rámček, christma, diy dom, luxusné box s lukom, detská postieľka, big box so stuhou, čierna skrinka s lukom, vianočné pyramída.


( 0 Hodnotenie )

Počet