100 kusov 7x9 9x12 10x15 13x18 15x20CM black organza taška pullable šperky balení taška svadobné party darčeková taška

€3.40


Materiál : Organza

Veľkosť : 7x9cm ,9x12cm ,10x15cm , 11x16cm ,13x18cm, 15x20cm , 17x23cm chýb:0-1 cm

Množstvo: 10 0pcs/veľa

Farba : Čierna

Teplé Tip :

1 - z Dôvodu rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

2 - veľkosť Produktu môže mať chyby, prosím pochopiť.

3-priadze taška je balená v rozsiahlych stroj balík, tam môže byť 0-3ks chyby, dúfam, že rozumiete.

# Vaša objednávka bude obyčajne vydá do 1-3 dní (okrem sviatkov).

# "www.tantra-egypt.sk Šetrič Doprava "alebo" www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava " je stabilnejší, bezpečnejší a rýchlejší.

# Pretože sme družstva komerčné dopravné spoločnosti, ako DHL, budeme poskytovať veľké zľavy na dopravu nákladov, ktoré môže byť dosiahnuté v 3-7 dní. FedEx, UPS, atď!

# Môžeme upraviť cenu váš veľký poradí, takže prosím, obráťte sa priamo na nás!

# Krásne fotografie spätnú väzbu a pozitívne komentáre, dáme vám o darček na ďalšej objednávke,

# Veľmi krásne fotografie spätnú väzbu a zdieľanie prostredníctvom sociálnych sietí (Fackbook, Instagram, vk, atď.) môžete získať darčeky priamo. (Budete musieť poslať odkaz na nás v prvom čas, budeme sledovať na odkaz údajov. Viac návštevníkov prinášame, tým viac odmien, ktoré máme.)

(1) Ak príjemca nie je prítomný, tovar bude obyčajne umiestnené v schránke ;

(2) Ak veľkosť tovaru je veľké a nemôže byť umiestnené v schránke , kuriér bude dať oznámenie, oznámenie do poštovej schránky .

(3) Ak balík nie je možné doručiť, to môže byť uložené na miestnej pošte na 15 dní. Ak nikto bolo prijaté na viac ako 15 dní , Sinotrans je tuzemsko oddelenie služieb zákazníkovi sa rozhodnú zničiť tovaru podľa predávajúceho pokyny pri dodávke tovaru.

(4) Ak výrobok, ktorý ste dostali je poškodený alebo štýl je nesprávne, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky prvý, prosím, kontaktujte nás , my sa s tým vysporiadať a nájsť najlepšie riešenie , vaša spokojnosť je, že sme to urobiť lepšie.

Štítky: sheer organza tašky, materiál organza tašky, prípade, farebné ceruzky, oka 100 kusov, pero 100 kusov, 2018 ipad pro, darčeková krabička gold black, taška na rameno, boxy čokoláda balenie 100 ks, darčeková krabička obal čierna.


( 0 Hodnotenie )

Počet