50pcs Jednorazové Cake Box Plastový Trojuholník Kolo Mesiac Tortu Zásobník Potravín Darčekové Balenie Box Na Svadby, Narodeniny Dieťa Sprcha Strany

€14.62


50pcs Jednorazové Cake Box Plastový Trojuholník Kolo Mesiac Tortu Zásobník Potravín Darčekové Balenie Box Na Svadby, Narodeniny Dieťa Sprcha Strany

Popis

To je ideálny na prezentáciu koláče, malé koláče, sušienky, chlieb, pečivo, krém na plátky, dolky, cookies alebo dezerty pre zvláštne príležitosti, ako sú svadby, dieťa sprchy a narodeninové oslavy. Noc pred, prosím dajte tortu v pohári. Torta zostane čerstvé. To má kryt, na ochranu poriadku ľadu a dekorácie, môže to byť pevne ak sú uzavreté, a môže byť znovu hermeticky uzatvoriť po otvorení.

Funkcie

- Farba: Ako Na Obrázku.

- Materiál: Plast.

- Trojuholník Veľkosť: 13.7 x 10.4 x 6,5 cm.

- Kolo Veľkosť: 7.7 x 7 x 5 cm

- Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, pre potravinársky a trvanlivé.

- Tvaru trojuholníka s elegantný dizajn, atraktívne zobrazenie vidieť potravín z vonku.

- Krásny vzhľad, nepremokavé, zabrániť tortu deformácie, ľahko sa prenáša, alebo poslať.

- Ideálny na prezentáciu koláče, malé koláče, sušienky, chlieb, pečivo, krém na plátky, dolky, atď.

- Skvelé pre zvláštne príležitosti, ako sú svadby, dieťa sprchy a narodeninové oslavy.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitory, jas, ručné meranie, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

50 x Mesiac Tortu Zásobník

Štítky: plastový box biscuit, akryl sprcha zásobník, ventilátor sprchovací kút, luxusné mesiac cake box, okno plastové tortu boxy, green moon tortu boxy, dri ovocie zásobník, suché potraviny zásobník, viazané tortu vaničky, pás tortu vaničky.


( 0 Hodnotenie )

Počet