Telefón Objektív na telefón 40X60 Zoom pre Smartphone Monokulárne Ďalekohľad Rozsahu Fotoaparátu Kempovanie Turistika s Kompasom Telefón Klip Statív

€12.03


Prenosné a kompaktné, to 40X60 vonkajšie monokulárne je ideálny nástroj pre vtáky vyhľadávanie, koncert sledovanie, golf, lov, horolezectvo, rybolov, zúčastňujú sa športových podujatí alebo dokonca len zobraziť teší! To môže byť zložené na zápas vzdialenosť očí, vhodný pre dospelých a deti. - HD vision monokulárne: 40X zväčšení s BAK4 hranol objektív dizajn, vám dáva jasnejší a viac farebné scenérie. - Jednoduché zameranie: to môže byť zložené na zápas vzdialenosť očí, vhodný pre dospelých a deti. - Široké zorné pole: FMC multi-vrstvou enhanced zelená film zvyšuje prenos svetla pre jasnejšie a vyššie-kontrast snímky. - Deň nočné videnie: to vám pomôže vidieť veci v slabom svetle, neznamená to, že vám pomôže vidieť veci v tme. - S kompasu: kompas na monokulárne, nikdy nebudete musieť obávať, že by ste mohli byť stratil na výlet. - Vybavené statív a telefón klip: nastavte voľné ruky vidieť viac krásny výhľad cez váš telefón. - Jednou rukou prevádzka: ľahký a kompaktný, jednoduchšie a pohodlnejšie pre vonkajšie použitie. - Odolné na použitie: gumový povrch chráni telo pred vplyvom a opotrebeniu. - Ďalšie vzdialenosť videní: najďalej visual vzdialenosť až 9500m, to je 20-krát ďalej ako iné bežné fotoaparáty. Parametre: Model: 40X60 Zväčšenia: 40X Cieľ Priemer: 52mm Okulára Priemer: 22 mm Priemer výstup Žiaka: 3 mm Vzdialenosť Očný Reliéf: 14 mm zorné Pole: 1500 / 9500m Dĺžka: 15 cm / 5.91 palcov Prism Typ: BAK4 Optický Povlak: plne multi-vrstvené FMC zelená film so Zameraním Systém: centrum jednotlivých zameranie a telefóny na obrázku nie sú zahrnuté.

Štítky: telefóny objektív, ipad 8 gen, box wismec, monokulárne telescop, pridať telefón šošovky, šošovky, 2 okulára, pre telefón zoom, telefón telescop, 400x.


( 4 Hodnotenie )

Počet