3ks/kit, Sviečky Snuffer Zastrihávač Háčik Nehrdzavejúcej Ocele Luxusné sviečka nožnice Knôty Držiteľ Dipper Domov Deco ružové Zlato Striebro

€7.43


Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Materiál z nehrdzavejúcej ocele vyrobený, trvanlivé a odolné voči opotrebovaniu.

Pomôže uhasiť sviečka v rýchly spôsob, ako.

Ušľachtilý vzhľad s výtvarné spracovanie, skvelé pre domova.

Široko používaný pre jedálenský stôl, kuchyňa, kúpeľňa márnosť, doskou a na iných miestach.

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Snuffer: Cca. 19*2.3 cm/7.5*0.9 v

Zastrihávač: Cca. 180*57mm/7.09*2.24 palec

Háčika: Cca. 20 cm/7.87 palec

Farba: Zlatá/Čierna/Ružové Zlato/Striebro

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-10 mm chyba v dôsledku ručné meranie. Vďaka za pochopenie!

Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Zoznam Balíkov:

3ks/set x Sviečka Príslušenstvo (Snuffer+Zastrihávač+Hák)

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk!

Naše úradné hodiny sú 9:00 do 6:00 p.m. (GMT+8) od pondelka do soboty. A naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Peking) ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás na www.tantra-egypt.sk správu,budeme sa snažiť odpovedať na vaše otázky, do 48 hodín. počas prázdnin,pre odkladu odpovedať,ospravedlňujeme sa hlboko.

Štítky: sviečka knot fréza, zastrihávač knot, úplne luxusné žena, rose gold zastrihávač, birdcage svietnik, gumené yinhe, šperky z nerezovej ocele, náramok rosegold, sviečka starostlivosť, svietnik hodváb.


( 0 Hodnotenie )

Počet