Veveričky Ísť Orechy Posuvné Puzzle, Cestovné Hry pre Deti Kognitívne Zručnosti Mozog Hry pre Vekové skupiny 6 60 Výzvou na Cestovné-Priateľské Prípad

€16.38


Cestovanie-Priateľské Vzdelávacie Hračka

Veveričky Ísť Orechy! funkcie 60 výzvy. Môžete posuňte veveričky tak, že pokles ich žalude a skryť ich na zimu? Vďaka svojej kompaktnej veľkosti a prenosné cestovné puzdro, je to výborné rodinné cestovné hry.

Brain Hry Vybudovať Zručnosti

Vy a vaše deti môžu postaviť koncentrácie schopnosti, riešenie problémov, schopnosti, priestorovú predstavu, logické, a plánovanie pri prehrávaní s tejto doskové hry pre deti a dospelých. Je to tak zábavné hrať, budete zabudnúť, že učíte!

Vo Veku 6 & Do

Toto puzzle je ideálny pre deti a dospelí rovnako. S 60 výzvy, ste si istí, nájsť puzzle, ktoré testy si a tlačí vás myslieť mimo krabici. Zároveň je to pre jedného hráča, hra, je to vzrušujúce riešení problémov s inými ľuďmi.

Pravidlá Hry

Krok 1 Vyberte výzvou Miesto veveričiek a žalude na hracej v pravej orientácie. Krok 2 Zasuňte veveričky horizontálne a vertikálne okolo hracej dosky .takže všetky žalude sú spadol do diery. Krok 3 musíte vyriešiť problém.Riešenia môžete nájsť na konci brožúry

Sada Obsahuje

1 kompaktný hracej s priehľadným vekom, posuvné veverička kúsky puzzle, žalude a brožúrku s 60 výzvy a riešenia

Štítky: ľudský mozog, las puzzle, veľké slide puzzle, knurl matica, acar cestovné hry, veľký mozog hry, extra ťažké puzzle, deti hra, labyrint hry, tlač puzzle.


( 5 Hodnotenie )

Počet