Skutočné Cowhide Kožené Mužov Háčik Pás Pack Taška Pás Bum Kabelku Držiteľa Karty 5.2-5.5 Palcový Mobile Mobilný Telefón Puzdro Vrecku Fanny Tašky

€10.99


Štýl: Kabelka/Pás/Mobilný Telefón Taška;

Materiál: Pravá Koža(Prvá Vrstva Hovädzej Kože);

Farba: Čierna, Káva, Brown;

Poznámka: 1 palec = 2.54 cm;

Veľkosť: (6.30"W*0.79"D*3.54"H), vhodné pre menej ako 5,5 palca mobilný telefón ;

Upozornenie: z Dôvodu ručné meranie, tam možno 2-3 cm rozdiel!

Vezmite prosím na Vedomie: osvetlenie a zobrazí môže spôsobiť farebné rozdiel, Sme appreciat vaše pochopenie!

Doprava

1. Pošleme na váš balíček, aby ste čo najskôr po vašu platbu, Post air mail bude trvať okolo 20-45days, niektoré coutry bude trvá 20-60 dní, EMS musia 7-15days o.

2. Väčšina objednávok je spracovaný do 3-5 pracovných dní . Ale oneskorenie dodania by sa stalo, ako naše skladovanie zmeniť každú chvíľu, ak potrebujete to urýchlene nás prosím kontaktujte na kontrolu zásob.

3. Potvrďte prosím, Adresu a Telefónne Číslo, ktoré ste od nás odchádzajú . Telefónne Číslo je veľmi dôležité, aby láskavo pozrieť sa na to opatrne, aby sa zabránilo akejkoľvek inconvinence.

Platby

Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:

Akékoľvek ďalšie otázky, prosím, pozrite si tento link , Možno to pomôže.

Návrat polície

1. Položky môžu byť vrátené do 7 dní na problémy s kvalitou alebo nesprávny tovar, ale prirodzene budeme kontrolovať všetko starostlivo a potvrdiť, je v dobrom stave, Ak žiadne otázky, sme vám vrátenie čoskoro po prijatí položky.

2. Ak tovar nie je chybný, a tovar vám bude zaslaný naspäť kupujúcemu. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a poplatky za doručenie.

Pozitívnu Spätnú Väzbu

1. Vaša spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, láskavo nechajte pozitívnu spätnú väzbu a Päť Hviezdičiek(). Budeme robiť to isté.

2. Ak existuje akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu . My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy čo najskôr. Vďaka!

Štítky: obväz držiaka telefónu, vysoká mobil stojan, držiak telefónu, prst držiteľ, karta kreditná držiteľ, držitelia para galaxy, tarot paluba, mobilný telefón, demon oko, Držiteľa Karty.


( 2 Hodnotenie )

Počet