Pre Toyota Camry XV70 2018-2019 Rohože Zadné Cargo Mat Zadný Kufor Cargo Boot Líniové Zásobník Podlahové List Koberec Auto Príslušenstvo

€9.06


Vzhľadom na dopravné obmedzenia, môžeme len zložiť auto vankúš na polovicu, a potom roll it up,, ktoré môžu spôsobiť odsadenie v strede. To len trvá 3-7 dní vyrovnať. Ak si mysli odsadenie, prosím, starostlivo kúpiť

Zadný Kufor Cargo Boot Líniové Zásobník Rohože Pre Toyota Camry XV70 2018+

Funkcie:

Trvanlivé a dlhú životnosť.

Nepremokavé, Shockproof, proti-poškriabaniu a chemikáliám.

Účinne zabraňujú batožinového priestoru od získania špinavé a chaotický, chráni kobercom batožinovom priestore vášho auta.

Jednoduchá inštalácia.

Špecifikácia:

- Typ: Zadný Kufor Cargo Mat

- Umiestnenie na Vozidle: Zadné

- Materiál: PE+EVA penové materiály

- Farba: Čierna

Obutie:

Hodí sa pre Toyota Camry XV70 2018+

Len pre referenčné,Pls potvrdiť výrobku, ak sa zhoduje vaše auto pred zakúpením.

Package Zahrnuté:

1 x Zadný Kufor Cargo Boot Mat

Poznámka:

Žiadne Pokyny Obsiahnuté. Profesionálna Inštalácia Je Veľmi Odporúča!!!

Oznámenie o preprave :

Vzhľadom k veľkosti tohto produktu, bude to len možné sklopiť pre lodnú dopravu. V záujme plynulého to, prosím len prevráťte ho a preložte ho znova.

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za tovar vrátane prepravných nákladov. Pošleme položky, akonáhle je to možné. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže mať vplyv na čas, ktorý ste si zásielku. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie zdroje, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Štítky: koberec kuchyňa, pajero rohož batožinového priestoru, spálňa mat, farma mat, príslušenstvo toyota camry xv70, plášte camry xv70, koberec ford focus 3, 2020 camry, koberec ford, prípade camry xv70.


( 0 Hodnotenie )

Počet