XizeHOM Extra Veľké Mikrovlákna Skla, Leštenie Handričkou tým, Trendy Barman - 50x70 cm(biela) - Prémia Kvality

€3.92


KTO SME

Sme v neustálom sledovaní vynikajúce stierač účinky a skúsenosťami zákazníkov. Naše produkty kvalita sa líši od ostatných bežných alebo low-level utrite handričkou na trhu. Naše stierače s rôznymi rozmermi, môžu splniť denné upratovanie požiadavky pre každý druh objektív objektív kamery, notebook, displej, LCD TV, šperky, IPAD,hudobné nástroje, hodinky a pod. Staráme sa viac o svoje veci v prevencii utieranie. Ak ste pravidelným používateľom jemný vlákniny produktov, budete okamžite skúsenosti rozdiely po obdržaní našich výrobkov.

Naše výrobné partnerov sústrediť na jemný vlákniny oblasti už viac ako desať rokov, a na export do viac ako 100 krajín a oblastí, rovnako ako porcie luxusných značiek výrobcov na celom svete. Máme vlastné self-postavený na 8 000 štvorcových metrov, 200 zamestnancov. Naša spoločnosť má súbor kompletné výrobné linky-tkanie, farbenie, drvenie, lisovanie, potlač, šitie, kontrola, balenie, atď. Prijmeme ERP, OA, CRM systém na riadenie výrobného procesu a komunikovať. Sme si perfektný systém riadenia od spoločnosti ERNST&YOUNG, ktorý je v top 500 sveta, a získal I S O 9 0 0 1 certifikácie, naša výroba je možné prejsť DOSIAHNUŤ a ROSH testovanie.

**********************************************************************************************************************************

XizeHOM Extra Veľké Mikrovlákna Skla, Leštenie Handričkou tým, Trendy Barman - 50x70 cm(biela) - Prémia Kvality

1. Veľké Jemnou Handričkou 50*70 cm(19.69 palec* * 27.56 inch)

2. Sušenie tkaniny leštidlá a odstraňuje odtlačky prstov z jemných kryštálov

3. Veľkoryso nadrozmerné design drží ruky od dotyku sklenených plôch

4. Stroj-umývateľný, môžu byť použité suché alebo mierne navlhčenú

5. PREMIUM KVALITA mikrovláknovú handričku, na poľskej väčšina sklenených povrchov, nepúšťa vlákna zadarmo a je odolné voči poškriabaniu.

6. Premium nepúšťa vlákna bez Čistiaca Handrička Pre Pohárov atď & Bar Uterák Pre Nevinná Výsledky

*******************************************************************************XizeHOM Tím

Štítky: mikrovlákno sukne, handričkou mikrovláknovú handričku, handričkou sklo, mikrovláknovú 3030 xizehom, extra poplatok, Obliečka na vankúš 50x70, kuchynské utierky biele, dyson mäkké navi v6, handričkou ženy, hlboké leštenie skla.


( 2 Hodnotenie )

Počet