Sinland Super Absorpčného Mikrovlákna Uterák Micro Fiber Čistiace Utierky na Jedlo, Handry Na Kuchynské Doprava Zadarmo 12PC/veľa 12"x12" Blue

€15.08


POLOŽKA ŠPECIFIKÁCIA:

Veľkosť a Hmotnosť: 30cmx30cm(12"x12") 27g 300 GSM

Materiál: Mikrovlákna (80% Polyester A 20% Polyamid)

Farba: Tmavo Modrá Prispôsobenie služby: Materiál : mikrovlákno(80%polyester,20%polyamid), Farba : čierna,biela,svetlo modrá,tmavo modrá,fialová,zelená,svetlo ružová,tmavo ružová,hnedá,šedá. Veľkosť (cm): 30x30,30x40,40x60,40x80,50x100,60x120,80x150,100x180, alebo ako požiadavka. Logo : výšivky,silkscreen,emboss,prenos tepla v tlači. Balenie : funkcie opp,v taške,alebo ako požiadavka odporúčame vzorku, aby na testovanie a kontrolu kvality. Dôležité vyhlásenie: Pre farba čierny uterák,musím niečo povedať. Zvyčajne sme hovoru táto farba čierna, bez ohľadu na to, že je svetlo, čierne alebo tmavo čierne.Ale niektoré zákazníka povedal, že to nie je čisto čierna, ale námorníckej modrej po tom, čo bol tento uterák.Tak,po niekoľkých spor farba, musím vám povedať,čierna farba nie je hlboké čisto čierna,môžete si ho zvoliť, či môžete prijať to,ďakujem moc

FUNKCIA: Úžasné tkaniny z mikrovlákna na Čistenie,Ultra absorbčné, rýchlo schne a ľahko sa čistí Čistí s alebo bez chemických čistiacich prostriedkov, stroj umývateľný ,redukuje papier, uterák, použitie, viac eco-friendly Žmolky zadarmo, odolné voči poškriabaniu, pruh voľný, zanecháva všetko žiarivo, použite ho mokré alebo suché.POZNÁMKA: Uteráky v tmavej farby, bude slabnúť viac alebo menej v prvom umytí, prosím, umývanie samostatne Magicky Chytiť prach a častice, odstránenie nečistôt, mastnoty, odtlačky prstov, atď Ideálny na čistenie dosky, pulty, windows , nerezový riad , kávovar, mikrovlnná rúra, zrkadlá, stoly, autá, umývadlo alebo prachu domu, atď.

DOPRAVA 1.Budeme loď vašej objednávku do 3 pracovných dní od obdržania platby.Dostanete sledovacie údaje, akonáhle vaša objednávka je odoslaná.

2.Dodacia lehota:

EMS(international Express Mail Service) zvyčajne trvá 5-8 pracovných dní, v závislosti na krajine doručené.

Čína Príspevok Air Mail:pre Ázia,Západná Euro,Severná Amerika trvá 9-20 pracovných dní,Južná Amerika,Stredný Východ,Východná Euro,Afrika trvá asi 15 až 30 pracovných dní.

ZÁKAZNÍCKY SERVIS A SPÄTNÁ VÄZBA

Snažíme sa o 5-hviezdy v Spätnej väzby. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím kontaktujte nás a dajte nám vedieť, čo môžeme urobiť, aby váš zážitok lepší. Spokojnosť zákazníka je našou prioritou. Necháme pozitívnu spätnú väzbu pre zákazníkov, ktorí dokončiť transakciu s nami. Kontaktujte nás, ak nie ste, 5-hviezdy spokojní s našimi službami.

NAŠE SLUŽBY

Vitajte na predajni! Sme výrobca s desať rokov skúseností a ponúknuť širokú škálu produktov za konkurencieschopné ceny. Poskytujú veľkoobchod vlastné logo, vzor, balenie a iné služby. Ak máte veľký alebo prispôsobené na nákup, boli by sme radi, že vás kontaktovať. Sme spoľahlivý a čestný predávajúceho. Všetky naše výrobky sú úplne nové, kvalitné, rýchle dodanie a ohľaduplný služby, prosím, uisťujeme vás kúpiť.

Štítky: kuchynské handry, mikrovlákno sukne, dlaždice gadgets, handričkou mikrovláknovú handričku, žirafa uterák, logo mikrovlákna, oka mikrovlákna, uterák, sklo uterák, kuchynský nástroj, handričkou ženy.


( 2 Hodnotenie )

Počet