Sinland Mikrovlákna Skla Čistiace Utierky na Doma Kuchynské Utierky All-Purpose Washcloths Non-Pruh nepúšťa vlákna bez 9 Pack 12inX12in Sivá

€11.40


Funkcia Produktu

Mikrovlákna (80% polyester a 20% polyamid). 12 palcový X12 palec, vhodná veľkosť tkaniny z mikrovlákna na čistenie

Viaceré balíky a najlepšiu kvalitu kuchynské utierky, aby vaša domácnosť prácu jednoduché a pohodlné. Skvelé pre všetky malé každodenné upratovanie, dokonca čistí stačí použiť teplou vodou bez chemických čistiacich prostriedkov.

All-purpose Washcloths-Super absorbuje až niekoľko to vlastné hmotnosti. Non-pruh a nepúšťa vlákna zadarmo.Čistenie nečistôt & nečistoty bez akýchkoľvek škodlivých chemikálií

Praktickosti: Rýchle sušenie a jednoduché umývanie, šetrí váš čas a energiu.

Extrémne Odolný - Schopnosť vydržať stovky umytí s náležitou starostlivosťou, ako mäkšie každý čas.

Umývanie Pokyny:

Stroj premyte studenou a samostatne,

Tmavej farby, bude bled viac alebo menej s teplou vodou,

Bubnové suché s nízkou alebo suchý vzduch,

Č textílie zmäkčovača,

Č bleac.

Doprava

1.Budeme loď vašej objednávky v lehote 5 pracovných dní od obdržania platby. Dostanete sledovacie údaje, akonáhle vaša objednávka je odoslaná.

2. Dovozné clá, dane a iné zvyky súvisiace poplatky nie sú zahrnuté. Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú).

Zákaznícky Servis a spätná Väzba

Ak je problém s vašej objednávky, KONTAKTUJTE NÁS prosím NAJPRV e-mailom alebo TradeManager. Budeme s vami spolupracovať na riešení problému. Snažíme sa o 5-hviezdy v Spätnej väzby. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím kontaktujte nás a dajte nám vedieť, čo môžeme urobiť, aby váš zážitok lepší. Spokojnosť zákazníka je našou prioritou. Necháme pozitívnu spätnú väzbu pre zákazníkov, ktorí dokončiť transakciu s nami. Kontaktujte nás, ak nie ste, 5-hviezdy spokojní s našimi službami. Spoločnosť Prispôsobené Služby

Vitajte na predajni! Sme výrobca s desať rokov skúseností a ponúknuť širokú škálu produktov za konkurencieschopné ceny. Poskytujú veľkoobchod vlastné logo, vzor, balenie a iné služby. Ak máte veľký alebo prispôsobené na nákup, boli by sme radi, že vás kontaktovať. Sme spoľahlivý a čestný predávajúceho. Všetky naše výrobky sú úplne nové, kvalitné, rýchle dodanie a ohľaduplný služby, prosím, uisťujeme vás kúpiť.

Štítky: vložiť microfibra, mikrovlákno sukne, telo žinku, handričkou mikrovláknovú handričku, logo mikrovlákna, darček zlato, pončo surfovať, kuchynský nástroj, handričkou ženy, escurreplatos cocina.


( 5 Hodnotenie )

Počet