2 Vrstvové Unpaper Uterák Zero Waste Kuchyňa Bezpapierové Uteráky Dieťa Organickej Bavlny Umývateľný Čaj Obrúsky Opakovane Handričkou Obrúsky

€3.68


Unpaper Uterák Zero Waste Kuchyňa Bezpapierové Uteráky Dieťa Organickej Bavlny Umývateľný Čaj Obrúsky Opakovane Handričkou Obrúsky

1.Výbornou ALTERNATÍVOU K PAPIEROVÉ UTERÁKY POMÁHA ZNÍŽIŤ množstvo ODPADU, Budete milovať tieto Bleach zadarmo umývateľný, opakovane papierové uteráky. Eco friendly, zero waste alternatíva k pravidelnej papier, uterák, ktorý môže trvať roky! Na rozdiel od iných papierové uteráky biologicky papierové uteráky absorbovať únikom a neporiadok oveľa jednoduchšie.... a najlepšie bit? Môžete jednoducho vyprať a použiť ich znovu a znovu!

2.MULTI-cieľ a SUPER SAVÁ ušetríte ČAS A PENIAZE - Stroj umývateľný, rýchle sušenie, a nahradí veľa pre domácnosť na čistenie & kuchyňa disposables. Navrhnutý tak, aby sa tvrdo pracovali, a bude výrazne zlepšiť v absorpcia viac používajú & umyté! Organická bavlna je hrubé a silné, takže žiadny vyčistiť úlohou nedokončené! Kuchynské papierové uteráky nemajú kvality naozaj riešiť tie typické pre domácnosť drámy! Vítame vás riešenie!

3.NAJVYŠŠIA KVALITA ORGANICKEJ SUPER-SOFT NEBIELENEJ BAVLNY - Váš žiadny zápach prírodné papierové uteráky sú legitímne udržateľného bambusové uteráky alternatívne! Vyrobené s uhlíkovo neutrálne výroba, boli vyrábané podľa najvyšších štandardov, pri zachovaní funkcie, ktoré potrebujete v umývateľný kuchynské utierky. Jednoduché trvalo udržateľný život, vyrobené s láskou!

4.ECO-PRIATEĽSKÝ A SUPER UNIVERZÁLNY okolo DOMOV - opakovane čistiace utierky sú ideálnym nástrojom pre akékoľvek domáce práce bežne obchoduje s pomocou non životného prostredia utierky a tkanív! Tieto veľké utierky, aby pre jednoduché použitie bielizne, pranie, zberného všetkých neporiadok. Boli navrhnuté tak, aby posledná teda dôvod, prečo sa stroj umývateľný a trvale dať spolu so starostlivo šité okraje!

Organické make-up remover pad čistiace Obrúsky Opakovane Bezpapierové Kuchynské utierky Roll nastaviť bielizeň Obrúsky Bavlna unpaper Uterák

Osn-Papier, Uterák vytvorené nahradiť jedno použitie papierovým uterákom.

Navrhnuté podobnej veľkosti, na pravidelné papier, uterák, krásne kvality pomocou flanel je, že tejto látky sa prirodzene držať sa sám. Vytvára ideálny roll Unpaper uterák. Naše Unpaper uterák sa hodí na pravidelné papiera držiak na uterák. Single ply eliminuje potrebu zaskočí, ako textílie prirodzene záleží na sebe ,takže je ľahké natáčať ich bez potreby zaskočí. Drží & obstojí aj keď je to na papier, držiak na uterák!tieto unpaper uteráky sú nádherne husté, sú výnimočne savé a odolné.

Bezpapierovej čistenie handričkou je ideálny pre čistenie misií, absorbovať únikom a nedostal sa ďaleko jednoduchšie, ako papierovým uterákom. Najlepšie detaily o našich produktoch sa môžete vyprať a použiť ich znovu a znovu! Čím viac používate náš výrobok, viac dostane zmäkčiť. Ušetrí vám čas a peniaze a pomáha chrániť životné prostredie. Použiť ich vyčerpať všetky úniku, suché ruky, alebo pre všetky typické použitie papierové uteráky. Použitie ako vreckovku a tváre handričkou.

Štítky: kuchynské handry, kuchyňa tylu bavlna, zfold papier, uterák, dievča utierky, bavlna vlasy uterákom, žirafa uterák, handričkou jedlo, sklo uterák, handričkou ženy, puer čaj.


( 2 Hodnotenie )

Počet