AIYIMA 4400W EMI 20A Vysoká Frekvencia Power Filter Napájanie Zmontované Dosky Pre Reproduktor, Zosilňovač

€10.48


Súvisiace Inscenácií:

Špecifikácia

Výkon funkcie filtra je cez elektrického vedenia prístup power filter,

Získať konkrétne frekvencia energie signálu, alebo odstrániť konkrétnu frekvenciu, silu signálu. Pomocou tejto funkcie power filter, štvorcová vlna, komplexných a zložitých hluku prechádzajúcej energie filter môže byť premenený na sínusová vlna z určitej frekvencie.

Ako To Funguje sieťový filter je pasívne bi-directional siete s jeden koniec sieťového napätia a druhý koniec sieťového filtra. Power Filter Vnútorné dosky s princíp power filter je jeden - Impedancia Prispôsobenie Siete: väčšie impedancia nesúlad medzi vstupom a výstupom stranách power filter a silu a záťaž stranách, viac efektívne útlm elektromagnetického rušenia.

Filter aktuálna do 4400 w EMI high-frequency power filter skončil čistička zásuvky, priemer kotúča až 31 mm! Maximálny prúd 20A je povolené!

Tento 20A power filter aktuálna do 4400W, 1.4 MM priemer elektrické cievky, vysoká 31MM. Maximálny prúd 20A, obojstranné 1.6 plechy!

Balenie, Vrátane:

1 x PC 4400W EMI 20A Vysoká Frekvencia Power Filter

Štítky: v trubice zosilňovač, 2.1 amp, headphon zosilňovaču, zosilňovač audio, ghxamp ý v ýškov ý reproduktor, aiyima zosilňovač rada, aiyima ucho, dc power filter, zosilňovač, 12v zosilňovač doska s bluetooth.


( 4 Hodnotenie )

Počet