SUQIYA-150W+150W digitálny zosilňovač TPA3255 vysoký výkon čistý post-štádiu zosilňovač podporuje XRL pravda rovnováhu vstup

€210.89


popis produktu

n August 2017, keď som navštívil Hong Kong International Nahrávky Veľtrh, mal som to šťastie, počuť, digitálny zosilňovač s cenou 78,000. Pretože som počul to, zmenil som svoj predchádzajúci názor, že digitálne zosilňovače nie sú dobré, a vytvoril som digitálnych zosilňovačov. nápad. Po tom, odporúčané a riadi sa Ti Čínski inžinieri, sme sa konečne vybrali TPA3255. Hlavným faktorom je, že zvuk je dobrý a dynamickej je príliš silný. Po takmer ôsmich mesiacov úpravu zvuku z našich Hong Kong tím, to bol nakoniec prepustený. Hlavné črty tohto vydania: 1. Vysoký výkon, až 150W+150W (4 a 8 ohmov) 2. Vysoké a nízke frekvencie rozšírenie je dobré, overtone je bohatý 3. Dynamicky silné 4. Nízka frekvencia je pevné a silné, a obraz je dobrý. 5. Stredná a vysoká frekvencia sladké 6. Vysoké rozlíšenie, ale žiadny nedostatok hustota, non-tenké zvuk série 7. Žiadne digitálne chuť 8. Ideálne na ochranu, č prepnúť stroj vplyv zvuk 9. Non-public verzia dizajn, špeciálne optimalizované filter 10. Digitálny režim technológie v kombinácii, upustenie od bežnej praxi digitálny zosilňovač konfigurácia prepínanie napájania, obetovať maximálny výstupný výkon výmenou za dobré.

Veľkosť Produktu

Stroj veľkosť:320mmX248mmX70mm

Bezpečnostné opatrenia

Poznámka: Táto jednotka neobsahuje žiadne káble

Zoznam tovaru

TPA3255 vysoký výkon digitálny zosilňovač X1

Po článku: Výňatok z hodnotenia Čínsky trh (originál)

Po 50-hodinový výpadok recenzia: 1. Zvuk je úplne oddelená od tradičných digitálny digitálny zosilňovač a tradičné D-class zosilňovač. Je to vysoko kvalitné HI-FI zosilňovač. Vďaka veľkej dynamics, silné ovládanie, vysoké rozlíšenie a vynikajúci výkon na oboch koncoch, je obzvlášť vhodný pre symphony a rytmické elektro-akustickej hudby, ktorý podporuje tri-way reproduktory. 2. Pokiaľ vokály sú dotknuté, ak vokálne atmosféru vytvoril zosilňovač je ako lenivý kaviareň pod slabom osvetlení; vocal atmosféru vytvoril tento hybridný zosilňovač je veľmi podobná bambusu lese pod spev vtákov. Iný, každý má svoje vlastné dobro. 3, ja som starý nadšencov, pre všetky typy výkonové zosilňovače (zosilňovače Triedy A zosilňovače Triedy AB, zosilňovače, digitálne zosilňovače Triedy D, zosilňovače, digitálne hybrid zosilňovačov), sú viac známe, ale vždy bol čudný jav: medzinárodný mix NAD Digitálne zosilňovače majú získal mnoho medzinárodných ocenení, vrátane toho, ČO HI-FI na medzinárodnej úrovni. Na HYPEX Class D zosilňovač riešenie v Holandsku má nahrádzajú predchádzajúce Triedy AB zosilňovače v odbornej aktívne monitorovanie oblasti. Avšak, nie je tam takmer nikto v Číne. Hi-fi úrovni, digitálny hybridný zosilňovač. Tento zosilňovač je make-up pre túto medzeru, tak by som chcel venovať osobitnú pozornosť tu.

Priložený obrázok

Štítky: v trubice zosilňovač, bluetooth tpa3255, zosilňovač bluetooth, integrovaný vysoko výkonný zosilňovač, tpa3255, 5.7 k, slúchadlový zosilňovač skúmavky bodka, zosilňovač rada tpa3255, zosilňovač replika, phono preamplifi.


( 1 Hodnotenie )

Počet