BEOK Wifi / Non-Wifi, Izby, Kúrenie Termostat Regulátor Teploty pre Plynové Kotly Týždenné Programovateľné BOT-313

€13.37


Upozornenie:

Máme dva typy na výber: WIFI ovládanie : BOT-313WIFI, napájaný 220V No WIFI ovládanie : BOT-313W, napájaný 2 AA batérie. Uistite sa, ktorý z nich si radšej pred objednaním!!! Pretože dodania limit, aby výrobok nie je vybavený batériou. BOT-313WIFI-WH je napájaná AC230V a insterted do steny. BOT-313W.WH je napájané z batérií a namontovať na stenu.

Vlastnosti a funkcie

- Wifi pripojenie, môže byť riadený Beok Domov aplikácie odkiaľkoľvek. (BOT-313WIFI-WH) - Smart ovládanie hlasom, pracovať s google domov a Alexa. (BOT-313WIFI-WH) - 5+2/6+1/7 dni týždenný program funkcia pre chice. (Napríklad, 5 v 5 + 2 režim predstavuje pondelok až piatok, a môžete nastaviť, 6 časových obdobiach; 2 stojany na sobotu a nedeľu. Môžete nastaviť, 2 časové obdobia. Vezmite prosím na vedomie, že to nemôže program denne.) - Manuálny režim a režim auto vybrať. - Dieťa s funkciou lock, zabrániť prístupu detí k náhodnému dotyku. - Anti-freeze funkciu zabránenie straty spôsobené nízkou teplotou. - Výkon funkcie pamäte, uložiť pôvodné nastavenia po vypnutí napájania.

Hlasové ovládanie návod:

1. Domovská stránka Google spojenie: https://youtu.be/BmC9AIDDx4k 2. Amazon Alexa spojenie: https://youtu.be/MMCnSSDg_7g

Napájanie: 200~240V 50~60Hz Prúdové Zaťaženie

WIFI ovládanie typ: BOT-313WIFI

Použitie: BOT-313WIFI: wifi série termostat by mohli byť použité na kontrolu oba plynovým kotlom a tepelným spúšťacím mechanizmom. Tento termostat bude fit, ak je váš dom využíva systém na ohrev túv. Wifi ovládanie: Ovládanie vykurovacích zariadení cez telefón. Mohli by ste nastaviť váš dom je teplota kdekoľvek ste. Zelené produkty a úspory energie: Nastaviť v programovateľné režimu úspory energie, keď nie ste doma.

Termostat Schéma zapojenia BOT-313WIFI: WIFI ovládanie: Prosím, pripojiť L a N do 220 napätie výkon, 5 a 6 do vášho plynového kotla. 1 a 2 sú pre tepelné spínače, prosím, pripojiť ich do vášho plynového kotla. Poznámky: prečítajte si, prosím, schéma zapojenia pozorne predtým, než sa pripojíte. Ak pripojíte je to zle, tam bude skrat. Váš plynový kotol palube bude poškodený!!!

BOT-313W: Ručné ovládanie typ (Nie WIFI Ovládanie)

BOT-313W plynový kotol termostat s LCD digitálny displej. To je s 1,5 V dvoch častiach AA batérie. Používa sa na kontrolu kotlov, ak chcete začať alebo prestať pracovať, aby mohli prispôsobiť teplotu. Termostat zistí, teplota v miestnosti, keď je skutočná teplota v miestnosti je nižšia ako vaše nastavenie teploty, termostat ovládacie prvky kotla začať pracovať. Potom termostat ovládacie prvky kotla prestane pracovať, keď skutočná izbová teplota je vyššia ako váš nastavená teplota.

BOT-313W: Ručné ovládanie: všeobecné plynový kotol, to môže byť spojené s Č a KOM svorky! (NC terminál je pre špeciálny plynový kotol.) Inštalačné vodiče by mali byť zvolil na 1,5-2,5 mm2 pevný drôt. Prosím správne pripojte vodiče presne podľa schémy zapojenia. Nechcem, aby voda, blato a iné nečistoty do termostat, inak to bude škody termostat.

Tip 1:

Dlhým stlačením tlačidla 1 zadajte týždeň programové nastavenie rozhrania; Dlhé stlačte tlačidlo 2 ak chcete zadať rozšírené nastavenia rozhrania.

Tip 2:

Programovací čas je potrebné nastaviť v rozmedzí od 00:00 do 23:59 od malých až po veľké, nesprávne nastavenie spôsobí, že teplota poruchy.

FAQ

Q: Prečo je izbová teplota na termostate sa líši od skutočnej teploty? A: miestnosti teplotu na termostate je možné nastaviť ADJ v rozšírené nastavenia, pozrite sa na toto video pre špeciálne operácie: https://www.youtube.com/watch?v=i1EwfwG4wB8 Q: Prečo nie je wifi symbol na wifi model termostat rozhranie? Odpoveď: môžete nastaviť FAC 10 ak chcete aktivovať funkcia wifi, prosím, pozrite si toto video pre špeciálne operácie: https://www.youtube.com/watch?v=v__FpEmk4o4 Q: Čo robiť, ak aplikácia zlyhá pripojenie? Odpoveď: môžete skúsiť nasledovné metódy na riešenie: - Skontrolujte, či wifi heslo zadali správne. - Prosím overte, či je váš telefón pripojený do siete wi-fi (v súčasnosti nemôže podporovať 5G siete). - Skúste odinštalujte APLIKÁCIU a nainštalujte. - Pokúste sa reštartovať smerovač alebo nakonfigurovať pomocou inej wifi siete. Ak to nepomôže, kontaktujte nás, prosím, vyriešiť ju, je lepšie poskytovať a videa tak, aby sme mohli požiadať o po-predajný servis a zlepšovať naše výrobky pre vás. Ďakujeme za pochopenie Q: Čo robiť, ak Reproduktor Asistent app registrácie zlyhá? A: Prosím, skúste sa zaregistrovať v inej oblasti, alebo registrovať na iné telefónne číslo alebo e-mail, Q: Čo robiť, keď sa Domovská stránka Google a Alexa nie sú pripojený k termostatu? Odpoveď: Vo všeobecnosti sa to stane, pretože oblasť vášho Domovská stránka Google účet alebo Alexa účtu sa líši od regiónu reproduktora asistent účet. Napríklad, ak váš región je Európska Únia, reproduktor asistent účet je zvolený aj v Európskej Únii regióne, ale hľadať pre HVAC v Alexa aplikácia zobrazuje HVAC-H-USA, čo znamená, že váš Alexa účet je v Európskej Únii regióne. Pre regióny, by malo byť vyhľadávanie HVAC-H. Môžete skúsiť zmeniť konto oblasti na Amazon webovej stránky alebo registráciu pre nový Alexa účet. Rovnaké pre Google Domov.

Štítky: inteligentný termostat, beok termostat, beok, ovládanie teploty, termostat wifi, prispôsobiť wifi, termostat, miestny termostat, thermomet, digitálny termostat controler.


( 3 Hodnotenie )

Počet