12 Palcový Auto Zrkadlo Android 8.1 Dvr Dash Kamera 1080P Dual Kamera, Wifi, GPS Navigácie ADAS Diaľkové Auto Video Dohľad

€90.92


Funkcie:

1. S Android 8.1 OS , quad core , RAM4GB+ROM32GB ALEBO

RAM2GB+ROM32GB, prevádzková rýchlosť rýchlejšie 50%, ako android 5.1

2. Ultra veľké obrazovky 11.88 palcový Dotykový IPS displej

3. Nahrávanie videa mohol displej s inými ponukami operácie spolu.

4. Predný fotoaparát, FHD 720p zadnej kamery sú FHD 1080P

, jasné, nahrávanie videa a parkovanie pomoc.

5. S ADAS, udržať jazdy bezpečnejšie.

6. Podpora 4G kartu sim, pre internet a mobilné aplikácie remote monitor .

7. Offline a online GPS navigácie sú k dispozícii , ako je napríklad Google Mapy, Waze , Sygic , Yandex , Navitel, ak chcete.

8. Bluetooth handsfree a prenos súborov , môžete preniesť hudobné súbory z prístroja do auta dvr po bluetooth párovanie.

12inch Celej Obrazovke Streaming videa väčšie obrazovky , pozrite si časť širší pohľad zozadu 3 krát displej ako 10 inch auta dvr a originálne auto, zrkadlo , menej viažu škvrny, viac bezpečnosti. S Android, 8.1,, Inteligentné systémy RAM2GB+ROM32GB , a android, 8.1 os , poskytujú ďalšie možnosti zábavných život. ADAS/LDWS/FCWS Bezpečnosť Cestnej premávky Systémy vybočením (LDWS) Ospalosť alebo rozptyľovať jazdy značne zvyšuje pravdepodobnosť nehody na ceste. Na LDWS upozorní vodiča v prípade, keď vozidlo ide mimo jazdného pruhu v rýchlosti nad 50 km/h. Upozornenie na čelnú zrážku Systém (FCWS) Nehodám sa dá vyhnúť tým, že udržiava bezpečné tieto vzdialenosti. Bezpečnosť cestnej premávky Výstražný Systém v Phisung V9 vypočíta v reálnom čase vzdialenosť medzi vozidlom a vozidlom pred vami, pri jazde nad 30 km/h na rýchlostných ciest alebo pod 30 km/h v rušné mesto a otázky 3-úroveň včasného varovania vodiča v závislosti na nebezpečenstvo kolízie. Predné Vozidla Departure Warning (FVDW), Keď je vaše auto zastavil na križovatke alebo v premávke, inteligentný riadiaci systém vás upozorní, že vozidlo vpredu začala pohybovať, a tak zabraňuje oneskorené reakcie len v prípade, že sa prestanete pozerať dopredu. Mobile APP Remote Monitor S našou jedinečnou diaľkové monitorovanie mobile aplikácie "Auto Keeper" a internetové pripojenie, umožňuje vzdialené sledovanie vašej jazdy autom cesty, a to, čo sa stalo v okolí vášho vozidla, bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. GPS navigácia presnejšie gps polohy s dual band GPS . Umožňuje vybrať optimálnu trasu a dosiahnuť svoj cieľ bez zbytočných problémov. podporu Google Mapa / Sygic/ Navitel a viac možností.

Štítky: micro xc, cam dash, golf club, nahrávanie videa, auto dobré, cccam server, android autorádia, telefón android, kamera video, hp notebook.


( 3 Hodnotenie )

Počet