LAVIDA Kávy Planéty Série Prenosné Skladovanie Nádoba z Nehrdzavejúcej Ocele, Káva, Čaj, Korenie Úložný Box Kovové Zapečatené Môže Cestovanie

€5.37


LAVIDACoffee Planéty Série Prenosné Skladovanie Nádoba z Nehrdzavejúcej Ocele, Káva, Čaj, Korenie Úložný Box Kovové Zapečatené Môže Cestovanie Vysokej Kvality, Odolné Kovové Kanister Naše hermeticky uzavretých vákuovom kávy filter je starostlivo vytvorený s premium potravín-stupeň kovu. Platíte za vynikajúcu kvalitu podzemných a celé zrná, prosím, dajte naše kontajnerové sa o ne starať a udržiavať vašu obľúbenú kávu / čaj pre dlho-trvajúce sviežosti Tajomstvo dlhodobé Zachovanie LAVIDA Značky Kanister mať jednosmerné ventily na uvoľňovanie co2, ale uzamknutie kyslíka, na ochranu pred svetlom a vlhkosťou. Udržať vašu kávu čerstvé. Dokonca aj po dlhom čase, vôňa kávy / Čaju stále silné. Otvorte LAVIDA kanistre, si budú čerpané v opojný arómu kávy / Čaju. Servis a spokojnosť Máme dôveru v naše kontajner. Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy týkajúce sa našich kanister.Sľubujeme, odpovedať vám v rámci 12 hodín s uspokojivé riešenie balenie OBSAHUJE 1×Prenosný Úložný Kontajner 1. Uistite sa, že svoju adresu a telefónne číslo je správne, môžeme posielať položky do 1-3 pracovných dní po platbe hotovo. 2. Prosím, vyplňte vaše SPRÁVNE PSČ pri vytváraní objednávky, v opačnom prípade je parcela nebola by doprava von. 3. Prosím vyplňte vaše MENO a priezvisko vrátane meno, stredné meno a priezvisko pri spôsobe platby. (najmä pre Rusko Zákazníkov) 4. Vyplňte, prosím, v SPRÁVNU ADRESU a Telefónne Číslo vrátane Číslo Bytu, Ulice, Mesta, Regiónu a Krajiny,v opačnom prípade váš balík bude pravdepodobne vrátiť. 5. Ak nechcete dostávať balík do 36 pracovných dní, prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívny a neutrálny spätnú väzbu, budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém. 6. Niekedy nebudeme zaslať do express, ktorý ste zvolili, napríklad: ste vybrali DHL môžeme loď, Fedex IE, it dpends na situáciu. 1.Pred pošleme vaše produkt, budeme kontrolovať, je to starostlivo pre vás. Preto požadujeme, aby ste si pozemky v prednej časti pošte alebo messenger je svedkom, keď dostanete theparcels. Ak zistíte poškodenie, prosím, odmietnu prijať balík. Potom obráťte sa na nás. 2. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie, uistite sa, že nemáte myseľ pred ponuky 3. Farby môžu byť rôzne pre rôzne displej, prosím, pochopiť 4. Vzhľadom na časový rozdiel, zákaznícky servis nemôžete odpovedať na správu v čase, prosím pochopiť. Zvyčajne sme odpovedať na vašu správu do 24 hodín. Ak ste nedostali aresponse pre viac ako 36 hodín, prosím, upozornite nás.

Štítky: kontajnera, hliníkové coffee bean dávkovač, kovové nádoby na kávu, tin čaj box, v spice, položky lavida, c1000, kávu nespresso, čaj cínu, lui káva.


( 0 Hodnotenie )

Počet