Arzum OK004 Okka Minio 480W Automatické turecký kávovar 4 Poháre 300 ml Akumulátorové Elektrické Káva

€138.66


ARZUM OKKA MINIO

Z Nehrdzavejúcej Ocele Kanvice

Arzum OKKA Minio Pro kuchárov, turecká káva s jeho dlho-trvajúce a odolné nerezovej ocele banku.

4 šálky kávy naraz

Arzum OKKA Minio Pro kuchárov, turecká káva v úplný súlad s veľkým množstvom peny.Navyše, to môže slúžiť 4 šálky kávy naraz.

Pretečeniu Systém Prevencie

Arzum OKKA Minio Pro zabraňuje kávy z pretekania vďaka jeho varení detekcia snímača, všetko, čo musíte urobiť, je užite si peny tureckej kávy.

Zvukového a Svetelného výstražného Systému

To vás upozorní, keď sa váš káva je pripravený vďaka jeho zvukového a svetelného výstražného systému.

Ideálne v Ťažkých Požiaru

OKKA Minio Pro varí kávu v ideálnom súlad s pomalý oheň a prináša peny tureckej kávy na vaše príjemné konverzácie.

Má Dvojité Náustok

Arzum OKKA Minio Pro poskytuje pohodlné použitie vďaka jeho dvojitému spouted coffee pot vhodné na pravej a ľavej strane použitie.

Jednoduché Použitie s Patentovaným kanvice

Vďaka patentovanej energie prenos base, oba hrnce je možné čistiť jednoducho a spoľahlivo pod vodou.

Káva Odmernú Lyžičku

Používanie Stroja

Čisté hlavné telo prístroja vymaže pred prvým použitím. Môžete tiež vyčistite varný priestor tým, umývanie pod vodou. Najskôr v prevádzke, plnenie na varenie, komora s vodou do MAX úroveň začať prístroj a nechajte prístroj vychladnúť naliatím tejto vody. Arzum Okka Minio turecká káva stroj zahreje počas používania, to preto, nedotýkajte sa horúcich povrchov zariadenia. Môžete len variť kávu s váš kávovar. Decoction alebo nepoužívajte žiadne tekuté čistiace prostriedky alebo riešenie pre vykurovanie. Arzum Okka Minio tureckej kávy kávovar pre 1-4 osoby môžete variť. Stav svetlo je biele s pípaním, zapojte zariadenie do elektrickej zásuvky to bude zase farbu. Miesto dostatok vody vo varnej komory podľa počtu osôb. Arzum Okka Minio opatrenie dať požadovanú sumu, tureckej kávy pomocou lyžice. Zhlukovanie pridaním požadované množstvo cukru za stáleho miešania opatrne, aby sa zabránilo. Max zmesi na varenie, komora, uistite sa, že neprekročí jeho úroveň. Umiestnite zariadenie na prenos energie základňu a stlačte tlačidlo štart vášho zariadenia, keď stlačíte tlačidlo, stav rozsvieti načerveno na varenie proces sa začne. Keď sa proces varenia je hotové, vaše zariadenie bude dať zvukové výstražné a indikačné svetlo sa zmení na biele znova. Nikdy premiestniť na varenie, komora počas varenia proces pokračuje, nie odstrániť. Z nejakého dôvodu, hoci proces varenia pokračuje v 6 minút, ak chcete varenie misky z misy slot, misy slot, ak to nie je uvedené, váš kávovar zastaví varenie a červený indikátor stavu bude zase biela. Slúžiť ľahko pohyblivé misy, keď proces varenia je hotové, môžete. Uistite sa, že čistenie varnej komory po každom použití. Varenie môžete ľahko umyť komory pod ťuknite na položku. Hopper určite nie hádzať to v umývačke riadu. Po umývanie, suchý komory dôkladne.

BOX OBSAH

Na Arzum Okka Minio turecká káva stroj box obsahuje kávovar, coffee pot navrhnutý s dvojitým náustok pre použitie s oboma rukami a odmernú lyžičku upravená tak, aby ideálne veľkosti. Tento produkt, každý ktorého súčasťou bol starostlivo navrhnutý pre praktické použitie, príde po vybalení pripravený na použitie a nevyžaduje žiadnu inštaláciu.

Štítky: automatické nespresso, väzby poháre, ESPRESSO, káva opekanie, šálku kávy, kaviareň, c1000, kávu nespresso, biolomix brúska, šálku kávy vzorkovníka.


( 2 Hodnotenie )

Počet