500 ml kávovar 600W Elektrické Kávy Percolato Coffee Pot Prenosný kávovar, Rýchlo Tepelne Odolné EÚ Plug Nepremokavé

€9.59


Informácie O Produkte:

Funkcie:

● Zdravé, Rýchle a žiaruvzdorné: Vyrobené z vysoko kvalitného životného prostredia a kvality potravín plastové prípade, 304 nerezovej ocele vykurovacie fondu

●Univerzálne Použitie: nielen na pivo, káva, ale aj uvariť čaj a mlieko.

●Non-jedovaté, s výstražné svetlá pod svetlá na zabezpečenie bezpečnosti a pohodlia.

●Ergonomický dizajn pre pohodlné uchopenie.

●Jedno tlačidlo, začať a ukončiť, konektor na použitie, ľahko sa prenáša.

Špecifikácia:

Farba: Biela, Zelená, Sivá, Čierna (Možnosť)

Značka: SOKANY

Materiál: ABS Kvality Potravín + 304 Nerezovej Ocele

Konektor: EU Plug

Napätie: 220-240V

Výkon: 600W

Kapacita: 500 ml

Ochrana pred úrazom elektrickým prúdom: Trieda l

Vodotesný: IPX4

Package Zahrnuté:

1x Elektrický kávovar

1x anglický Manuál

Produkt Show:

Zásielky:

1.Normálne sme sa tovar poslať do 1-3 pracovných dní. 2.Prosím skontrolujte, či tovaru sú v dobrom stave a podpísať pred dodaním muž opustí. 3.Ak zistíte, že výrobok je strata alebo poškodenie na ceste. Prosím odfotiť a nechať dodanie mužov, potvrďte ho. Potom budeme vám pomôžu, aby sa za svoje stratíte. 4.Ak chcete výrobky poslať k vám rýchlo, alebo potrebujete súrne, Prosím, zvoľte DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS. ak si myslíte, že poplatok je vysoká, môžete nás kontaktovať, budeme kontrolovať vašu adresu a dať vám najlacnejšie nákladnej dopravy.

Záruka: 1. Všetky produkty budú dôkladne otestovať pred odoslaním. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém. 2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v jednom roku a budeme opravy bezplatne. Volebný lodnej dopravy by hradí zákazník. 3. Ak nie ste spokojní s produktom, Prosím, kontaktujte nás. Budeme vám uspokojivé riešenie.

Pripomienky: 1. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

2. Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

3. Sme uvítali vašu spätnú väzbu veľmi veľa. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu a dobré skontrolovať, či ste spokojní s našimi tovary a služby.

Štítky: sifón čaj maker, delonghi ec685, káva opekanie, c1000, kávovar, kávu nespresso, káva espresso maker, káva machin, jednoduchá varná kanvica, turecká káva tvorcovia.


( 3 Hodnotenie )

Počet