Top Z Nehrdzavejúcej Ocele Moka Latte Espresso Prenosný Kávovar Varnou Doskou Filter Hrnce Percolator Mocha Cafetera Expreso

€6.81


Názov: Nerezová Oceľ Coffee Pot / Moka Hrniec Farba: svetlý Materiál: Nerezová oceľ Hrúbka: horné banku o 0,6 MM nižšie banku o 0,6 MM Funkcie: extrahované káva je bohatší a chutí viac zrelé! 1. Príslušenstvo: horná banku, sitko, gumový krúžok, prášok koryto, dolné pot; 2. Náustok: proces je plynulý, bez ostrosť, bodliaky a žiadne zranenia rúk; 3. Rukoväť: Čierna magic anti-scalding bakelite rukoväť. Humanized dizajn; 4. Bezpečnostný ventil: čistá meď otvor ventilu, ak je tlak vo vnútri kvetináča je príliš veľký tlak bude vydané kedykoľvek; 5. Tesniaci krúžok: potraviny-silikónu krúžok, dovezené silikónový materiál, čistý stroj kompresie liatie;

6. Rozsah použitia: môže byť použitý v indukčná varná doska, elektrický sporák, plynový sporák, alkohol, kachle, keramické cestnej premávky;

Upozornenie:

- Pred prvým použitím si, prosím umyť 3 krát aspoň, uistiť sa, že to je čistiť

- Voda nesmieme cez vypúšťací ventil

tento spôsob čistenia: 1. Po coffee pot ochladí, odskrutkujte hornej banku, odstrániť lievik, vyliať kávu zvyšky, ťuknite na položku zúženia pár krát vyliať zostávajúce kávy v strede zúženia. 2. Opláchnite vodou a utrite do sucha. Nepoužívajte sandy materiálov a sóda, voda na čistenie, ako to bude poškodiť povrch jas. 3. Dlhodobé užívanie, pretože spodnej časti tvrdej vody zmení farbu, vody zmiešanej s octom môžu byť odstránené. 4. Po každom káva sa varí, čistenie silikónový krúžok alebo gumový krúžok vo vnútri pohára. Poznámka: Ak máte v prevádzke podľa vyššie uvedenej metódy je možné použiť pre mnoho rokov. Tipy: 1. Pred použitím novo zakúpené Moka hrnca variť v čistej vode aspoň trikrát na zabezpečenie čistoty banku 2. V moka hrniec nie je vhodný pre vedenie kávu v teple a reboiling. 3. Nezabudnite pary na vykurovacie zariadenia bez vody. 4. Uistite sa, že použitie mletej kávy prášok. 5. Pri použití plynu na varenie, to nie je zase oheň príliš vysoké na to, aby sa zabránilo pálenie rukoväť. 6. Použitie uncoiled vody, najlepšie čistej vody. 7. Príliš veľa vody spôsobí káva k pretečeniu hornej vrstvy. Nepridávajte vodu k dolnej pohár nad rámec poistného ventilu. 8. Pri vypĺňaní kávový prášok, netlačte ho, len porovnať povrch málo, pretože nadmerné náplň môže spôsobiť, že káva nie prísť. 9. Pred použitím na šálku kávy, najlepšie je blanch to s horúcou vodou, aby káva teploty. Tento hrniec je rozdelená na horné a dolné hrnce. Pridajte vodu na dolnej banku. Tam je pletivo zúženia priestoru medzi hornou a dolnou hrnca dať kávu prášok. Po kúrenia, vody v dolnej pot sa stane vysokým tlakom pary. Parný pôjde hore a prejsť kávy v strede priestoru. Prášok dosiahne hornú pot a stáva kávy. Konkrétnu operáciu postup je nasledovný: 1. Odskrutkujte hornej a dolnej hrnce, a aby sa prášok koryto na dolnej náustok (prášok koryto je lievika-tvarované nádoby s mnohými malé otvory umiestnené na dolnej náustok po bezzávitová hornej a dolnej hrnce), a potom pridajte vodu na dolnej banku, venovať pozornosť hladinu vody. 0,5 cm pod bezpečnostný ventil, bezpečnostný ventil sa automaticky uvoľnenie tlaku, keď tlak banku je príliš vysoká, aby sa zabránilo bezpečnosti nehody; ak hladina vody je vyššia ako poistný ventil, poistný ventil, nebudú fungovať správne. 2. Sa do lievika-tvarované prášok koryto umiestnené na dolnej náustok, pridáme kávový prášok prášok koryto, vibrovanie žľabu správne na distribúciu kávy prášok rovnomerne pri nakládke, dávajte pozor, aby sa jemne triasť sa, netlačte na kávu prášok príliš tvrdá, lisovanie spôsobuje pary nie ísť hore. Kávový prášok by nemala byť príliš plný, tak nie podržte stredné a spôsobiť hornej a dolnej hrnce nie utiahnite. 3. Dať prášok nádrž s kávový prášok späť do pôvodnej polohy, a potom nainštalujte hornej a dolnej časti moka hrnca spolu. Venujte prosím pozornosť na hornej a dolnej nádoby musia byť dotiahnuté. V skutočnom použití, tam boli niektoré prípady úniku na vlákno, z dôvodu nie uťahovací. Dotiahnite to a bude to v poriadku, prosím, venujte zvýšenú pozornosť! ! 4. Dajte je na plynový sporák, alebo elektrický sporák na teplo. Po vode, je varené, parná pôjde hore a prejsť cez kávový prášok v strede prášok koryto priestoru na dosiahnutie hornej pot a stať kávy. Káva sa vynorí z piliera v strede hornej polovice banku . Všeobecne platí, že to musí byť vyhrievané asi 3 alebo 4 minúty, ale dávajte pozor na prehriatie, a nedovoľte, aby voda v dolnej hrniec varí vypnúť, čo spôsobí kávový prášok na výrobu pálenej chuť. Vo všeobecnosti, počkajte, kým tam je menej kávy, pochádzajúce z piliera v strede hornej polovice banku. Vypnúť kúrenie.

Štítky: kávovar vody, káva opekanie, káva, talianskej maker, kaviareň, c1000, kávu nespresso, káva espresso maker, filtrovanie vody, káva machin, jednoduchá varná kanvica.


( 1 Hodnotenie )

Počet