WiFi Smart Lock DC 12V Diaľkové Ovládanie, Elektronický Zámok Keyless Dvere, Brány Zámku Používanie eWelink APLIKÁCIA Funguje Doma, DIY Domáce Zámok

€38.03


1.WIFI Zámok úvod

Sme tento zámok Podpora APLIKÁCIE je eWeLink, musíte potvrdiť zámok je do 10 metrov od smerovača tak, že zámok je možné prepojiť s WIFI.

Môžete Ovládať a spravovať vaše obľúbené inteligentné zariadenia rôznych značiek v jednej APLIKÁCII(Podpora Android a Apple OS)

2.Diaľkové Ovládanie

Na diaľku ovládať domáce spotrebiče kdekoľvek a kedykoľvek,

s stav zariadenia a prevádzky záznam, kontrolu súčasne. Napríklad, keď ste v Moskve, môžete otvoriť zámok v Pekingu.

3. Zdieľať Ovládanie

Zariadenie majitelia môžu zdieľať ovládanie vlastných zariadení na iné eWeLink používateľov. Pozvite svojich rodinných príslušníkov na ovládanie vašej inteligentnej domácnosti spolu!

Klepnite na "ZDIEĽAŤ" a zadajte eWeLink ID, ktoré chcete zdieľať s (buď telefónne číslo alebo e-mailovú adresu), uistite sa, že človek je aj on-line. Raz v pozývacej správe sa potvrdilo, on/ona bude mať právo na ovládanie vášho zariadenia.

4.Plánované Načasovanie

Používatelia môžu prednastavených zopakovať alebo jeden načasovanie rozvrh zapnutie/vypnutie zariadenia podľa vašich potrieb.

5.Pripojený Produkty

Amazon Echo, Google Hniezdo, a Apple HomeKit.Okrem toho, že je plne kompatibilný s Haier U+, Sos Inteligentné Bývanie, Iflytek a iné populárne domáce domácej automatizácie platformy.Okrem toho, eWeLink podporuje užívateľov na prihlásenie do tretích strán (Facebook, QQ a WeChat) účty.

6.Multi-Language

7.Lock Funkcie dĺžka zámok jazyk>20 mm,stretnúť GA/T73-94 5.1.6 B štandardné Môže byť v súlade so stavebným systémom prijímacej guard systém, atď Automaticky rozpozná dvere stavu, automatické spracovanie otvoriť, zavrieť dvere Môžu byť namontované vľavo dvere, pravé dvere, interiérové dvere, vonkajšie dvere, ostatné dvere sa Mylne zamknúť alebo odomknúť po žiadny záznam, dvere sa automaticky zablokuje, v približne na 8 sekúnd Napätie DC12V, aktuálny rozsah Pracovných teplôt -40℃--60℃ Oblek pre dvere typ:Drevené dvere, Železné dvere,anti-theft dvere. Dlhá životnosť (viac ako 500 000), zapnutie / vypnutie, vysoká citlivosť o ZAPNUTIE/VYPNUTIE, nízka spotreba consumptio Jeden koniec:Exit dvere od gombík/Karta/APLIKÁCIÍ,Zadajte dverí kľúč/Karta/APP, aby ste sa zamiloval pohodlné Dvojité ukončenie: Ukončenie/vstúpiť dverami všetky key/Karta/APP, aby ste sa cítili bezpečnosť O Diaľkové Ovládanie: Frekvencia je 315MHZ,Ovládanie vzdialenosť je 20 metrov(otvorený priestor).

Jeden zámok podpora 20pcs diaľkové ovládanie,AK potrebujete viac diaľkové ovládanie.Prosím kliknite na diaľkové ovládanie kúpiť,vďaka

POUŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA

1. Program password *9999# , Otvorte dvere heslo #8888# , Stlačte. * ak chcete ukončiť

2. Upravte Program Password: *9999 # 0 # Nové Heslo # Nové Heslo # (ľubovoľný počet pre 4-6number)

3. Upraviť Otvoriť dvere Heslo: *9999#92#Nové Heslo#Nové heslo#(ľubovoľný počet pre 4-6 číslo)

4. Pridať Master Card:*9999 # 80 # Prstom master card. Master card, len vtedy sa môže zmeniť,nie je možné vymazať.

5. Pridať Používateľov karty:*9999#1# Prstom na kartu, ktorú chcete pridať.Stlačte tlačidlo. * ak chcete ukončiť

6. Master card pridať Používateľov: potiahnite Prstom master card pre 1,5 s led svetlo, blesk,potiahnite prstom na kartu, ktorú chcete pridať alebo na diaľkové ovládanie, ktoré chcete pridať, potiahnite prstom master card, ak chcete ukončiť.

7. Master card, potiahnite prstom trikrát môže otvoriť dvere.

8. Rýchlejší spôsob, ako odstrániť karty: *9999#4#, potiahnite prstom na kartu, ktorú chcete vymazať.

9. Kódovanie vymazať kartu: *9999#5#zadajte cardLast desať číslo.

10. Odstrániť všetky karty: *9999#v 90#v 90#

11. Master karty odstránenie karty: potiahnite Prstom master card pre 1,5 s led svetlo, blesk,potiahnite prstom na kartu, ktorú chcete vymazať alebo diaľkové ovládanie, potiahnite prstom master card, ak chcete ukončiť.

12. Otvorte zámok diaľkové ovládanie : *9999#3#Stlačte tlačidlo diaľkového ovládania A bude sa pípnutie a potom Stlačte ktorýkoľvek 2 kódovanie číslo (01-20) # (môže sa pridať ďalšiu diaľkové ovládanie priamo) (pri kódovanie počet je rovnaký,to môže byť nahradený ). ABCD tlačidlo všetkých môže otvoriť dvere

13. Spravovať diaľkové ovládanie: AB--Program,/zámok karty(75#) DC---Exit/odomknutie(76#), Keď je alarm,Iba stlačte DC alebo 76# odomknúť

14. Jeden odstrániť: *9999#7#zadajte diaľkové ovládanie kódovanie #

15. Vymazať všetky:*9999#91#91#

16. Zapnúť anti-prizing alarm funkcia: 85#000-254# (000# alebo 0# close ) (001-254s)# nastaviť vstupné čas, bude to úspech po 5s(záporný pól výstupného signálu) (keď je alarm prstom užívateľ karty alebo použite diaľkové ovládanie, jasná)

17. Zapnutie/vypnutie upozornenie na nezatvára dvere na čas: 95#(000# alebo 0# vypnúť) (001-254s) # sada nie zatvorte dvere na čas výstupu, čas(továrenské 5s, 245s je max čas) (Keď je alarm prstom karta alebo lock, diaľkové ovládanie zrušiť alarm signál)

18. Nie zatváranie dverí na čas nastane čas, nastavený : 73# nastavený čas (001-254s) # (továrenské 5s, 254 je max čas)

Štítky: dobrý elektronické dverové, elektrické brány zámku, systém kontroly prístupu, zdravie, ewelink prepínač, ev1527 prijímač, dvierka pre kartu, b ez p e dverí zamky, lacné diaľkové ovládanie dverí zamky, inteligentný smart dverí zamky valca.


( 2 Hodnotenie )

Počet