XYj Damasku Japonské Kuchynské Nože Jeden Kus Frézovanie Utility Santoku Sekanie Kuchár Krájanie VG 10 Damasku Ocele Varenie Nôž

€14.82


Ultimate Nôž Šéfkuchára : kulinárske revolúcie kombinuje vynikajúcu a zadanie-víťazný vyhotovením, rezanie-hrana prelomová technológia, úžas-inšpirujúca dizajn, a absolútne najlepšie materiály k dispozícii. Špičkový výkon nikdy nevyzerala tak dobre, aby vás alebo vaše peňaženky. Bezkonkurenčný Výkon: Nemilosrdne ostrý skalpel ako hrana je ručne skončil na zrkadlo poľský do závratných 8-12°stupňový uhol na strane pomocou tradičné 3-krok Honbazuke metóda. Dusík chladené pre enhanced postroj, flexibilitu a odolnosť voči korózii. Full tang pre vynikajúcu odolnosť a trojlôžkové nitované, spájané sponou pre ešte väčšiu odolnosť. XYj Výkon: ultra ostré VG10 Japonský super ocele rezanie core na 62+ Rockwell tvrdosti: mimoriadny výkon a edge uchovávania. 73 vrstvy premium high-uhlík z nehrdzavejúcej ocele vrstvy zabezpečujú mimoriadnu pevnosť, trvanlivosť a odolnosť proti škvrnám. Šéfkuchár nôž je perfektne vyvážený, presne zúžené ostrie minimalizuje povrchový odpor na maslový hladký rez a vylepšené non-stick vlastnosti. XYj je ohromujúci 'tsunami-rose' skutočný Damasku vrstvy. Klasický Nôž Skonštruovaný tak, aby Dokonalosti: Ultra-premium Colorwood rukoväť je vojenskej triedy so životom-dlhú životnosť. Starostlivo ručne leštené, ergonomická rukoväť tvar je navrhnutý pre vynikajúce ručné ovládanie, pružnosť a pohodlie. Ručne leštené ostrie chrbtice bezproblémovú manipuláciu. Balenie obsahuje: 1 * Jeden Nôž 8 Voľbou pre tento Jeden Nôž Štýl : (Poznamenať: Nôž Štýl bude zobrazovať odlišne v rôznych obrazoviek) poznámka:v Dôsledku rôznych oceňovacích metód, veľkosť a hmotnosť výrobku môže mať mierne chyby, Prosím, nevkladajte do umývačky riadu.Nôž Rukoväť je Ohyb Dizajn.

Štítky: nôž pošvy, santoku, záhrada lopatu nástroj, damask nôž santoku, kuchynský nôž, damast kuchár nôž, nože z damasku ocele, kuchár nôž vg 10, studená oceľ recon 1, ručne kované kuchár nôž.


( 0 Hodnotenie )

Počet