Visico 2 Prenosný Flash Blesk 2.4 G TTL HSS 1/8000s Prenosné Vreckové Batérie Powered Flash Monolight 200Ws Lítiová Batéria Kolo

€195.63


Na Visico 2 je ideálne prenosné osvetlenie riešenie pre každý fotograf hľadajú spoľahlivosť a prenosnosť v ich práci. Na Visico 2 sa môže pochváliť výkonom 200Ws od 1/1-1/256th moc krokov, pričom ponúka TTL a HSS až 1/8000th druhého. Vstavaný nabíjateľná vysoký výkon batérie má maximálnu recykláciu čas 0,01-1.8 sekúnd, pričom je schopné až 500 záberov na plný výkon. S integrovaným 2,4 Ghz, vstavaný prijímač, Visico 2 môže byť použitý bezdrôtovo s Visico 818TX spúšť, plne podporovaný popredných značiek ako sú Canon, Nikon a Sony. Na Visico 2 je veľmi ľahký (900g s batériou), prenosné a môžete sa ľahko zmestí do akéhokoľvek fotoaparátu vak, ideálny pre umiestnenie, svadby a akcie fotografie. S zahrnuté stojan mount pre full tilt a rotácie spôsobilostí, Visico 2 je schopný bez problémov umožňuje akejkoľvek forme svetla stáť a dáždnik pomocou priloženého nadstavec a dáždnik zásuvky.

HIGH SPEED SYNC / TTL KOMPATIBILITA:

Na Visico 2 ponúka vysokú rýchlosť synchronizácie výstup až 1/8000s umožňuje strieľať na rýchle rýchlosti uzávierky za rôznych svetelných podmienok. Podobne ako v iných popredných výrobcov v štúdiu a prenosné osvetlenie, na Visico 2 ponúka TTL pre mnoho popredných fotoaparát značky, ako sú Canon, Nikon a Sony.

Guľaté Hlavy 200Ws Vedúci:

Na Visico 2. kolo hlavy adaptér, je ľahký a prenosný a ponúka aj a mäkké osvetlenie účinky pre vaše fotenia. Thhe kolo hlavy môže byť použité bez modifikátory, alebo môžete umiestniť visico 2 vo vnútri softbox pomôcť ovládať svoje svetlo.

Ľahký a Prenosný:

Na Visico 2 je ideálny prenosný flash pre použitie na mieste. To sa ľahko zmestia do akéhokoľvek štandardného fotografie auta tašku a s celková hmotnosť 900g, To je ideálny flash na použitie vo vašej fotografie práce.

Prenosné Dobíjacie Batérie:

Prenosné batérie môže podporovať až 500 bliká na plný výkon a je možné úplne nabiť v x hodín. Jeden z skvelé vlastnosti Visico 2 je jeho bezdrôtová pracovný režim, ktorá vám umožní pracovať bez káble a sieťové napájanie, môžete strieľať kdekoľvek!

Magnetické Kolo Hlavy Prílohy:

Kolo hlavy upevnenie Visico 2 je magnetické, ktoré podporuje populárne modifikátory ako Godox AK-R1 súpravy príslušenstva. Jednoducho miesto, modifikátory na hlavu a je to.

Prenosné Puzdro V Cene :

Prenosné polstrované puzdro súčasťou balenia je ideálny pre, keď Visico 2 nie je v prevádzke, vám dáva extra ochranu, keď v pamäti. Každá položka môže bezpečne nosenie v mieste pridaný bonus zip odkladacie puzdro vnútri umožňujúce pre menšie predmety a doplnky.

Bezdrôtové Flash Systém :

Na Visico TTL a HSS Bezdrôtový flash trigger je navrhnutý pre prácu mnohých popredných fotoaparát značky. Spolupracujúc VC-818RX prijímače alebo bezdrôtovo s Visico 2 a 5.(predávajú sa samostatne)

5 W VSTAVANÝ LED MODELOVANIE LAMPY :

Na Visico 2 má vstavaný 5W LED modelovanie lampa, ktorá je veľmi užitočné, keď controlling a riadenie svetla. Jas sa dá nastaviť v 6 krokoch dáva vám presné ovládanie pre získanie presnej náladu vaše osvetlenie pred vezmete zábery.

200Ws VÝKON A RÝCHLE RECYKLÁCIE ČASU:

Ponúka 200Ws na maximálny výkon, Visico 2 je na rovnakej úrovni popredných výrobcov osvetlenia pre mobilitu a všestrannosť pre ostatných vo svojej triede. Na plný výkon, môžete očakávať, že 500 bliká a viac než tisíc na najnižšej úrovni. S jeho vymeniteľná Lítium-Iónová batéria, Visico 2 ponúka maximálne recyklovať čas 0,01-1.8 sekúnd.

9 ZASTAVENIE VÝKONU ÚPRAVY:

9 zastavenie výkonu úpravy umožňuje presnú kontrolu nad osvetlením, a môže byť upravená z plnú moc pre 1/256 v 1/3rd stop prírastkoch. Podobne ako iné podobné osvetlenie riešení, Visico 2 ponúka na par moc kroky.

Zoznam Balíkov:

1x Visico 2 Prenosný Flash 1x Kolo Hlavy 1x Svetlo, stojan, Držiak Adaptér 1x Nabíjateľná Batéria 1x Nabíjačka s Káblom 1x AK-R1 Príslušenstvo Súprava(možnosť) 1x818TX (možnosť) 1x púzdro

Štítky: fotoaparát led panel, ísť vrecku, požičovňa držiak na riadidlá, 2 din stereo prijímač, RadioLink, nabíjateľná pilot, vrták hss kovov, ttl usb, lightpainting fotografie, softbox.


( 3 Hodnotenie )

Počet