Tabuľka LED Prsteň Svetla S Statív Stojí Držiaka Telefónu 10" Selfie Krúžok Svetlo make-up Telefón Krúžok Lampa Na YouTube Video, Fotografovanie

€6.91


LED Prsteň Svetla s Statív Stojí Držiaka Telefónu 10" Selfie Krúžok Svetlo make-up Telefón Krúžok Lampa na YouTube Video, Fotografovanie

3 Svetelné Módy 10" Krúžok Svetlo

led krúžok svetlo má 3 svetelné módy(biela,žltá,teplé žlté),každý svetelný režim má 10 nastaviteľný jas môžete vybrať,ktoré môžu splniť všetky vaše potreby v rôznych okolností.

Pracovať Ako stolná Lampa

YTOM krúžok svetlo s statív stojan usb powered,môžete ľahko sily je s váš počítač,notebook,power bank a nabíjačku usb.To môže tiež pracovať ako stolové svietidlo pre váš make-up alebo iné on-line učenie, ktoré by ste mali dokončiť na stôl.

Ultra-Široký Viacerých Kompatibilita

Keď si Video na YouTube, Streľba, Živé vysielanie, Facebook, atď v tme svetlo, ponúkne najlepšie osvetlenie.

Živé Vysielanie

Keď si Streaming Videa YouTube Streľba, Živé vysielanie, Facebook, atď v tme svetlo, villsure krúžok svetlo ponúkne najlepšie osvetlenie.

Make-Up Svetla

Poskytuje najlepšie jas make-up v tme, to sníma všetky najlepšom tiene a umožňuje vyzerať ako profesionálny make-up umelca!

Selfie s Bluetooth Remote

Bluetooth remote pre jednoduché fotografovanie skúsenosti s oboma IOS a Android telefónoch.Prevádzková vzdialenosť až 10m.

Štítky: ulanzi video svetlo, krúžok svetlá jednoduché, panel led svetlo na fotografovanie, ledp260c, farebné led video svetlo, lampa led krúžkom, prsteň prívesok lampy, fix ľahké stojan, selphy krúžok svetlo, kamera video.


( 1 Hodnotenie )

Počet