Selfie Krúžok Svetlo s Statív Kolo Vyplniť make-up svetla profissional Fotografie Osvetlenie Telefón Krúžok Lampa Bluetooth Remote YouTube

€6.57


Led Fotografie Selfie Krúžok Svetlo LED Selfie Krúžok Svetlo na Fotografovanie Kovové Stmievateľné Fotoaparát Telefónu Krúžok Lampy So Stojanom Statívy Na youtube tiktok make-up Live Video Studio Funkcie: 1. Krúžok Svetlo funkcie 3 farebné svetelné režimy: Teplá Žltá, studená Biela, Teplá Biela. Každý režim má 10 úrovne jasu na výber, ktorý vám pomôže vždy, keď potrebujete extra ľahké odstrániť tieň pre make-up, fotografovanie a selifes, aby videá, živé vysielanie, a ďalšie! 2. 2-v-1 dizajn kombinuje držiak telefónu a selfie krúžok svetla spolu, to je profesionálny nástroj na tvorbu live videá/nahrávanie pomocou smartphone alebo počítača. Ideálny extra svetla pre make-up, živé vysielanie, ležal, selfie fotografie, filmovanie, nahrávanie videa, online vyučovanie, tmavé scenérie vlogging atď. 3. Kompatibilný s takmer VŠETKÝCH smartphonoch s alebo bez prípade, vhodné pre iPhone 5 SE 5S 6 6s 6plus 6S Plus 7/87Plus/8 Plus/X/XS 5.8"/IPOD Touch5 / 6/XR/XS Max/ pre amsung Galaxy/ pre Huawei/Xiao redmi/Moto/sony/Alcatel/LG/HTC. 360 stupňov otočná, nastaviteľné zobrazenie, či to môže byť horizontálne, vertikálne, alebo v akomkoľvek uhle, pod slnkom. 4. Funguje s väčšinou zariadení, ktoré podporujú USB port, ako laptop, PC, power banky, USB nabíjačka, SIEŤOVÝ adaptér, a pod. Jednoduché ontrol na kábel pre zapnutie/vypnutie alebo prepnutie na režim osvetlenia, ktoré uprednostňujete. 5. Náš krúžok lampa je veľmi ľahko rozobrať a poskladať, veľmi vhodné na prepravu a cestovanie. Balík obsahuje: Prosím efer výrobku obrázok zoznam Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: digitálny mikroskop vga, andoer úradný, kit led video, známky pre scrapbooking a razba, lampa krúžok, bránka na čítanie, kruhový prstenec svetla, fotoaparát led, lampa led krúžkom, styke led svetlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet