Sennheiser MOMENTUM Pravda Bezdrôtové Slúchadlá HIFI Stereo Nepremokavé Headset TWS Športové Slúchadlá na Znižovanie Hluku pre IPhone/Samsung

€248.10


Funkcie:

*Bezproblémové pripojenie cez BT 5.0 ponúka výnimočný zvuk na oba iOS a Android zariadenia. A osvedčená technológia zabezpečuje mas-free audio a dokonalú synchronizáciu medzi pravým a ľavým slúchadlá.

*HYBNOSŤ Pravda, Bezdrôtová ponúka štíhly a ľahký dizajn s ucho tipy v 4 veľkostiach pre všetky deň ergonomický komfort a vynikajúcu zvukovú izoláciu.

*Hudba bude pauza druhý odstránení slúchadlá, potom začne znovu druhý si dať späť. AUTOMATICKÉ ZAPNUTIE/VYPNUTIE poplatky vaše slúchadlá chvíle, kedy si dať ich späť na plnenie prípade.

*HYBNOSŤ Pravda, Bezdrôtová sú vyrobené z odolného, odolný, splash-odolných materiálov (IPX4 hodnotené). Jemne tvarovaná slúchadlá boli hotové s krásne kovové na vonkajšej tváre, s pozlátené plnenie kolíky a modul snap-in magnety na druhej.

*Plus high-kvalitné hluku pickup aj v noisiest prostredie, vďaka dve-mic lúč technológie. Transparentné Sluchu udržuje si vedomí svojho okolia.

*Ovládanie vašej hudby, hovory a hlasové asistent jednoducho prostredníctvom intuitívneho dotykovej technológie zabudované slúchadlá. Elegantný dizajn, funkcia znamená, že môžete aktivovať Google Asistent alebo Siri s výhodnou jeden ťuknite na pravej slúchadlá.

*Sennheiser Inteligentné Ovládanie aplikácii pre iOS a Android poskytuje bezproblémový spôsob, ako kontrolovať, prispôsobiť, aktualizácia a konfigurácia vášho Sennheiser slúchadlá, headset alebo soundbar.

*Slúchadlá zabezpečuje 4 hodín počúvania na jedno plné nabitie. Kompaktný nabíjacej prípade dáva 2 full extra poplatky a ponúka celkom 12 hodín pracovného času.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, bem bluetooth slúchadlá, galaxy samsung, sl tws slúchadlá, bluetooth receiv, bluetooth headphon, earphon, ios slúchadlá, mobil, impulz sennheise.


( 1 Hodnotenie )

Počet