V8 V9 slúchadlá Bluetooth Handsfree slúchadlá bezdrôtové slúchadlá Business headset Jednotky Hovor Športové slúchadlá pre iphone Samsung

€4.81


B funkcie:

Vybavené luetooth čip na zabezpečenie kvality zvuku a najvyššia vernosť headset.

2. Prenosný úložný box, ľahko sa prenáša a dobrú ochranu. Upozornenie: tento box nemá power pack funkciu.

3. Ultra ľahké a pohodlné dizajn, ergonomický tvar, chrániče sluchu a náušnice, aj keď nosia na dlhý čas, neprinesie ťažký pocit. 180 stupeň otáčania ramena môžete nastaviť uhol a nainštalovať slúchadlá na pravé alebo ľavé ucho.

4. Kompatibilné s tradičnými smart telefónov ako iPhone, Samsung, Huawei, LG, HTC, Android, atď., pracovný čas až 8 hodín, pohotovostný režim 240 hodín, 1,5 hodiny rýchle nabíjanie, 10 m / 30 stôp rozsahu.

Ako sa pripojiť k telefónu

1. Keď je Bluetooth headset vypnutý, stlačte a podržte tlačidlo MFB na približne 3 sekundy, kým headset, svieti indikátor blikať červené a modré, a potom stlačte TL enter zadajte hľadaný stav.

2. Zapnite funkciu Bluetooth mobilného telefónu, kliknite na tlačidlo "hľadať zariadenie Bluetooth" na vyhľadávanie headset, a kliknite na tlačidlo "TL spojenie".

Obsah balenia:

1 * Bluetooth headset

1 * USB nabíjanie

1 * užívateľská príručka

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, Bluetooth V9, bem bluetooth slúchadlá, bluetooth receiv, handsfree, handfree, bluetooth headphon, bluetooth handsfree, earphon, telefón samsung.


( 4 Hodnotenie )

Počet