Veľká propagácia 30.5cmx5m (1ftx17ft) PU vinyl tepla stlačte prenos tepla rezacieho plotra

€13.22


1 rool 30.5 cm x 50 cm(1ftx17ft)PU Vinyl

150-160degree,10-15seconds,horúce ošúpeme.

Bohaté a Pestré Farby: neporovnateľné farebné kombinácie,jednoduché vyriešiť problém výberu obtiažnosti. Prispôsobiť svoj jedinečný vzor s jedinečné farby. To môže byť používané na dizajn vašej plátno topánky, tričká, tašky, kabáty a kabelky. Ste najviac zvláštny človek v dave! Kvalitné Vinylové: Po opakovanej skúšky, naše výrobky majú vysokú elasticitu, pre opakované čistenie budú udržiavať vyššiu kvalitu, nebude ľahko haly farby, na výrobu jemných projekty majú viac výhod. Rez a Burín Ľahko: Nastavenie parametrov podľa návodu (alebo úpravu výkonu každého stroja inak) pre rezanie a pletie bude viac priaznivé pre vaše dokončenie projektu. Naše vinyl podklad je citlivé na tlak a teplotu, a tým sa ľahšie lúpať raz konštrukcia je prevedená na požadovaný povrch. Bezpečné a Trvalé Vinyl: Naše vinyl je vyrobená z vysoko kvalitného životného prostredia šetrný polyuretánu, s pružnosť a mäkkosť. V porovnaní s inými značkami, tento materiál je veľmi tenké, jednoduché ovládanie, šetrné k životnému prostrediu, bezpečné nosenie, veľmi vhodné pre zdobenie detské oblečenie a doplnky tak, že vaša rodina a deti sú v bezpečí, módne, chemicko-zadarmo. Farby - citrónovo žltá, červená, fialová, kráľovská modrá, zelená, strieborná, čierna, biela, zlatá, obloha modrá, ružová, rose červené Produkt predajné miesto:

Materiál, ktorý prichádza na jasné podkladový papier s vynikajúca rozmerová stabilita a veľmi dobrá na rezanie aplikácie vlastnosti. Ľahko sa aplikuje najlepšie pre Cricut Siluetu Portrét a všetky ostatné die-cut rezacie stroje Vhodné pre Žehlička Na Prenos Stroje tepla stlačte stroj aj doma železa.

Počkajte 24 hodín pred prvým čas umyť. Prenos Tepla vinyl je veľmi flex úsek odolné. Svoje návrhy budú udržiavať rovnakú farbu aj po 50 umývanie cyklov, č fade, č peel & žiaden crack.

Naše prenos tepla vinyl roll vyrobené s novým, super tenký materiál, ktorý sa ľahko a pohodlne strihať do rôznych veľkosť výtvarných návrhov alebo logá alebo písmená, pridať viac možností a časy navrhovanie. Premium veľkosť pre viac zábavy.

PU Prenos Tepla Vinyl je vyrobené z vysoko kvalitnej eko-šetrné polyuretánu s pružnosť a mäkkosť. Hrúbka materiálu je veľmi tenké, ľahké zvládnuť v porovnaní s inými značkami, tak jednoduché pre začiatočníkov zákazníkov používať. Eko-šetrné a bezpečné nosenie.

Práve to, čo potrebujete, presne to, čo mám! Všetko najlepšie pre vás!

Štítky: htv vinyl roll, stick vinyl, auto papier, stlačte tepelnej, film, vinyl, rezací ploter, htv vinyl, denim srdca, dekoratívne folie stromy, cricut žehlička na vinyle.


( 5 Hodnotenie )

Počet