4M Matný Leptané Súkromie Okno Film Farebné UV Ochranu Skla Nálepky Statické Držať Lepidlo Okne Námraza Film pre Domáce Kancelárie

€4.29


Oživiť svoj domov s WXSHSH Dekoratívne Okno Film – Čiastočná ochrana súkromia stiera neželaných názorov, nepravidelné 3D vzor textúra zdobí váš osobný priestor, statické lipnúť na povrch bez lepidla, jednoduché kôra-a-stick inštalácie, ľahko rezať a výbava, ľahko odstrániť a znovu použiť na viac krát.

Kľúčové Vlastnosti:

1.Súkromné Izby, Príjemné Svetlo: S top-súkromné úroveň ochrany, mliečna okno lipnúť môže zablokovať zvedavé pohľady zvonka a nikto nemôže vidieť skrz, ale stále umožňuje zmäknuté prirodzené svetlo. 2.Byť Oslobodený Vystavenia UV žiareniu, Sa Zbaviť Nepríjemné Odlesky: Toto vyhlásenie o ochrane okno nálepky blokuje 84% UVA lúče a 99% uv-b lúče a zmäkčuje silným slnečným žiarením chrániť váš nábytok z vyblednutiu a predĺžiť jeho životnosť. 3.Od Lepidla, Bližšie Zdravie: Namiesto tradičných gleje a lepidlá, okno film je v podstate uplatňuje statické lipnúť. Len s vodou, si môžete vychutnať zábavu jednoduchá inštalácia. 4.Ľahko Odstrániť, Kvalifikovaný Pre opakované použitie: Tento sklo nálepka je ľahko vymeniteľné bez zvyšky lepidla a tiež opakovane použiteľný pre mnoho krát.

Ako odlúpnite Jasné Podklad Film:

Krok 1 - Prosím, mokré, jedno okno film rohu a pomocou prstov twist to na chvíľu sa uvoľnite upevnenie medzi window film a jasné podklad film; Krok 2 - Prosím, pripojiť lepiaca páska na strane jasné podklad filmový kútik (tiež sme pripojené malú lepiacu pásku, na každom hode window film pre vaše pohodlie), a potom stlačte ho pre efektívne prílohy; Krok 3 - A potom ste schopní oddeliť jasné podklad film z okna film ľahko.

Ľahko Odstráni&Úplne Jedno Použitie

Toto statické držať okno film môže byť ľahko odstránená bez lepidla rezíduí doľava a môžete re-pozíciu a znovu aplikovať na násobenie krát podľa potreby.

Užite Si Viac Zmiernil Prírodné Svetlo

Toto okno ochrana osobných údajov film bude účinne plošných priamym slnečným žiarením, aby sa zabránilo nepríjemné glares a súčasne to bude aj vám zmäknuté pohodlné slnko na váš osobný priestor.

Nepravidelné Vzory pre Jedinečné Dekorácie

Môžete použiť tieto okno, sklo, film, doma, spálňa, pracovňa, obývacia izba, kuchyňa a tak ďalej, a to prinesie jedinečné dekorácie a špeciálne vizuálne efekty.

Návod Na Inštaláciu:

1. Meranie povrchu a strih filmu. Nechajte extra palcový marže každej strane pre ľahké prispôsobenie. 2. Čistenie cieľový povrch dôkladne a uistite sa, že povrch je dostatočne čisté a bez prachu. 3. Odlúpnite priehľadný podklad filmu po krátkej strane. (Veľmi Dôležité!!!) 4. Sprej veľa vody alebo mydlovou vodou na HLADKÚ strane okna film a okno, a potom nainštalujte okno film na okno. 5. Použite mäkký uterák alebo stierkou na utretie film dopredu a dozadu skontrolujte, či bubliny a vody boli úplne odstránené. 6. Čalúnenie z marže a použite handričku na vyrovnávanie film. Tu máš!

Štítky: podpis okno film, veľké držať film, roll okno, bielizeň okno film, sticky okno ochrana osobných údajov film, white frost okno, lepidlo toupee, matné ochrany osobných údajov telefón, film okno, farebné vitráže film.


( 1 Hodnotenie )

Počet