Prenos tepla vinyl Reflexné rainbow vinyl roll HTV na tričko Žehlička na prenos vinyl easy cut tepla stlačte dekor film veľkoobchod

€9.92


To je úplne skvelé DIY riešenie pre podrobné a kvalitné prevedenie, Vhodné pre široký rozsah materiálov ako Bavlna, Polyester, Viskóza, Hodváb a Bavlna/Poly Zmesi písmom, monogramming, číslovanie a loga pre t-košele, obuv, zástery, šiltovky auto a iné odevy, ktoré si vyžadujú trvalé htv vinyl. Ľahko rezať a burín - Pracuje bez problémov s ploche rezačky, ako Silueta Portrét & Cricut. Vyrobené z vysoko kvalitného polyuretánu, to HTV bude úsek s prirodzeným pohybom vašej tkaniny a je vysoko odolné Balenie:1 rolka prenos tepla vinyl farba:prenos tepla vinyl Rozmery: 50*100/200/300/400/500/600/700/800/900cm Návod na použitie: 1.Vziať prenosu tepla vinyl list, dal ho na fréza mat. 2.Dizajn, CDR logo v počítači, konštrukcia by mala byť v zrkadle 3.Burinu preč prebytočnú vinyl, takže váš návrh na podkladový papier 4.teplo stlačte žehlička na vinyle s teplom stlačte stroj, alebo doma-železo. 5.Teplo stlačte stroj je potrebné temprature 150-160℃,čas 10-15s. Žehlička naznačujú:teplota-170℃;preasure-4-5 kg;čas-12-15s Studenej kôry. 6.Perfektné výsledky, blahoželáme vám k kreatívny dizajn O pranie: Stroj umývateľný - Farby nebude slabnúť, crack, vločka alebo kôra. Ak sa aplikuje správne sa zachovať adhesiveness aj po 50 alebo viac umýva. Eco-priateľský overené a úplne bezpečné nosenie Jednoduché uskladnenie - Prichádza s šikovný zložku, ktorá je ľahko skladovať, pobyt organizovaný, a vziať so sebou na cestách. Logistika a služby 1. Budeme posielať položky do 1-5 pracovných dní od vašej úhrady. 2. Normálne, budeme loď ePacket a www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, trvá 1-2 týždne do USA a Európy, a 15-60 dni do Ruska, 30-90 dní do Brazílie. (Ak je to potrebné, môžeme loď, DHL, EMS a pod.,) 3. Pre Brazília, dodacia lehota je závislá na colné odbavenie rýchlosť. V prípade potreby, prosím kontaktujte váš ciel, tak, že môžete dostať svoje položky rýchlejšie. 4. Keď dostanete balík, pozrite si prosím starostlivo. Akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte uswithout váhania. O Spätnú Väzbu 1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Prosím, kontaktujte nás pred ochodom negatívnu spätnú väzbu, pomôžeme vám vyriešiť všetky problémy. 2.Ak budete zdieľať náš produkt odkaz na vašu SNS alebo Facebook, môžeme dať 1 eur zľava na vašu objednávku.

Štítky: odrážajú nálepky, htv vinyl roll, svetelný prenos tepla vinyl roll, stádo prenos tepla vinyl, 100mw laser, odrážajú pásky, PU prenos Tepla vinyl, textílie odrážať, htv vinyl zväzok, 1151 procesor.


( 1 Hodnotenie )

Počet