Prírodné Ginkgo Biloba Kapsule 400mg Doplnky pre Mozgu Zameranie Koncentrácia Strata Pamäti

€14.95


Ginkgo Biloba Extrakt Listov Natto Extract Kapsuly Podporu Pamäte, Nálade, Pamäti, Mozog a Srdce Starostlivosti Obehu Booster Je vaša pamäť nie je tak spoľahlivý ako to bolo? Možno budete potrebovať duševnú podporu, ktoré vám zlepšia svoje kognitívne schopnosti. Vziať veci do svojich rúk, to Natta Ginkgo Biloba Extrakt, výživový Doplnok. To je inšpirovaný tisícky rokov staré bežné ošetrenie Ginkgo Biloba stromu listy v Čínskej medicíne. Uzavreté počas noci podporili tým, možnosť zlepšiť prietok krvi do mozgu, zatiaľ čo pôsobí ako antioxidant, účinky môžu slúžiť ako výhody pre určité zdravotné problémy. Dostať sa na ceste k dosiahnutiu ostrejšie myslenie s týmito kapsúl.

***Funkcie Produktu**

1.Znížiť Kardiovaskulárne a cerebrovaskulárne ochorenia

2.Zvýšenie prietoku krvi z mozgu, zabrániť mozgové krvácanie a apoplexy, regulovať hladinu tuku, znižujú hladinu cholesterolu

3. Spomaliť starnutie, znížiť Alzheimerovej

4. Liečba bronchiálnej astmy .

5.Anti-cance

6.Dobré pre eys a uši.

7. Aplikovaný v zdravia produkt poli, je možné účinne znížiť prsia bolesť a emocionálnu nestabilitu.

Špecifikácia:

80 Ks/ Fľaša Odporúčané Použitie: 2 Kapsule Raz, a to 2-Krát za Deň Varovanie: neprekračujte odporúčanú dennú dávku . Výrobok nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy . Deti, tehotné alebo dojčiace ženy nesmú prevziať produkt.

1. Čína Potraviny a liečivá(CFDA, Čína FDA) Modrý Klobúk Certifikácie.

2. Štát GMP certifikácie.

3. Certifikácia HACCP.

4. Cez ISO 9001 medzinárodnej certifikácie kvality.

Štítky: ľudský mozog, ginkgo biloba zlato, elitetranslate, tabletky, kapsule, náušnice gingko, ozubeného kolesa, ginkgo tree, biloba, ginkgo list, želatína.


( 4 Hodnotenie )

Počet