CN Zdravie Maltitol potravinársky Oligosaccharide Crystallizability látka, Prášok nízkokalorické Potraviny 1000 g Doprava Zadarmo

€28.28


: Mfcd00006600 Molekulárnej Štruktúry Vzorec: [1]2. Fyzikálne Parameter Hustota: 1.69 G/Cm3 teplota Topenia: 149-152 ℃[2] Bod Varu: 788.5°C 760 MmHg vzplanutia: 430.7°C Tlak Pár: 9.8 E-29mmHg pri 25°C Trieda: Potravinárske Aplikácie Štandard: GB2760-2011 [Maltitol Vlastnosti] Maltitol Nie Je Kyselina-Výrobu Matica, Ktorá Takmer Nemá Spôsobiť Baktérie Syntetizovať Nerozpustné Glycans, preto, Maltitol Je antikorózneho Nové Cukru, Ktorý Je Mimoriadne Ťažké Formy Zubného Kazu. Maltitol Je Cukor Alkoholu, Získané z Hydrogenácie Maltitol. Má Kvapaliny a Kryštalických Produktov. Tekuté Výrobky Sú Vykryštalizovala z Vysoko Maltitol na Výrobu Kryštalických Produktov. Ako surovinu Maltitol, Maltitol Obsah By mal Dosiahnuť Viac ako 60%, Inak Maltitol v Celkovej Alkoholu po Hydrogenácia Je Menej ako 50%, To Sa Nedá nazvať Maltitol. Fyzikálne a Chemické Vlastnosti (1) Maltitol Je Ľahko sa Rozpúšťa vo Vode. (2) Maltitol Má Rovnakú Sladkosť ako Sacharóza, s Miernou Sladkosť a Č Neobyčajnú Vôňu. (3) Maltitol Má Zjavné Hygroscopicity, Ktoré Môžu Byť Použité ako Zvlhčovač pre Rôzne Potraviny Alebo Zabrániť Sacharózy od Kryštalizácie a Zrážky. (4) Maltitol Nie Je Ľahké Byť Využívané Plesní, Kvasiniek a mliečnych Baktérií, Ktoré Môžu Zabrániť Zubného Kazu. (5) Maltitol Je Ťažko Stráviteľné a Metabolizuje v Zvieratá a Je Dobré nízkoenergetické Sladidlo. (6) Ak sa Ľudské Telo Užije Maltitol, Xue/Tang Nebude Stúpať Rýchlo a Nebude Stimulujú Sekréciu Inzulínu. (7) Maltitol Úlohu v Strave Nie Je Iba málo Kalórií, ale Tiež Môžu Obmedzovať Ukladanie Zhi/Fang v Ľudskom Tele, Pri Jedle s Vysokým obsahom Tuku Potravín. (8) Maltitol Má Emulzie Stabilitu a Môže Byť Použitý ako Náhrada Tukov na Výrobu Nízko Kalorické Potraviny s Rovnakou Chuťou, ako Tuk. Pre Potravinárske účely (1) Žiadosť o Maltitol v Funkčné Potraviny Takmer Nemá sa Rozkladajú v Tele, Takže Môže Byť Použitý ako Potravinárskych Surovín pre Tang/Niao/Bing Ľudí a Fei/Pang Ľudí. Vzorec nízkokalorický Cream Cake Je Uvedené v Tabuľke 1. I. Maltitol Výroba nízkoenergetických Krém na Tortu Vzorec Jednotky: G Zložiek Štandardného Vzorca nízkoenergetické Vzorec Tortu 1000 1000 Maltitol -- 500 Krém 1000 500 Kryštálového Cukru 1000 600 Vajcia 1000 Kvasenie Prášok 1000 1000 Vanillin Príslušnú Sumu v príslušnej Výške (2) na Sladkosti, čokoláda Výroby, Pretože Maltitol Má Dobrý Vkus a Mouthfeel, Dobré Hydratačné a Non-Crystallizability, To Môže Byť Používaný Robiť Všetky Druhy Sladkostí, Vrátane Penová vata, Hard Candy, Transparentné Mäkké Cukríky, Atď. Vzorec Maltitol, Takže Candy Je Uvedené v Tabuľke 2. II. Maltitol Výroby Ovocné Žuvačky Vzorec Jednotka: hmotnostný podiel% Zložiek Formula 1 Formula 2 Kryštalické Maltitol-76.7 Kvapaliny Maltol 81.25-Hydrogenovaný Rastlinný Olej 8.62 10.74 Lecitín 0.25 0.31 Koloidné Base 8.63 10.74 Kyselina Citrónová 0.95 1.23 Jahodová Príchuť 0.15 0.19 Prírodným Pigmentom 0.07 0.09 (3) Uplatňovanie Maltitol v Ovocné Šťavy, Nápoje Má Určité Viskozita a Je Ťažké Kvasenie Majetku. Preto, Keď Výroba Pozastavená Ovocné Šťavy, Nápoje Alebo Fermentovaných Nápojov, Maltitol Sa Pridá Namiesto Časť Kryštálového Cukru, to Môže Urobiť Nápoj Plný a Hladké. (4) Žiadosť, v Mrazené Potraviny Maltol Používané v Zmrzliny Môžete Vytvoriť Produkt, Jemné, Hrubé, Sladké a Chutné, a Predĺžiť trvanlivosť. Maltitol, ako Potravinárske prídavné látky, Je Povolené Používať v Studené Nápoje, Koláče, Ovocné Šťavy, Cookie, Chlieb, Pyré a Cukrovinky a Dávkovanie Môže Byť Stanovená Podľa Potreby Výroby. Bez cukru Tortu, Tiež Nazývaný Zdravú Tortu, Nebude Priamo premenená na Ingrediencie, Ktoré Robia Xue/Tang Vzostupe. Má Nízky obsah Kalórií a Kj, a Je Vhodná pre Každého, Najmä Tí, Ktorí Sa Obávajú Pang. To neprináša Zubného Kazu-Maltol, ako Iné Polyoly, neprispieva k Bakteriálnej Fermentácie v Ústnej Dutine na Výrobu Kyseliny a Forma Zub Otvory Alebo sa však erodujú Zubnej Skloviny, ktoré tvoria Zubného Kazu. FDA Schválila Maltitol bez Cukru Potraviny Používať Logo "No Zubného Kazu. Maltitol * Jej Sladkosť Je Ekvivalentné Sacharózy * nízkoenergetické Sladidlo: 2.1 Kcal/G * Vhodné pre Všetky Druhy nízkoenergetické, bez cukru Potravín * Je Vhodný Najmä pre Čokoládové Potravín *, Pretože To Nemá Vplyv na Vznik Xue/Tang a Hladiny Inzulínu, a Je Prínosom pre Tang/Niao/Bing Ľudí * neprináša Zubného Kazu Maltol Absorpcie Pomaly, Preto, keď Maltitol Sa Používa, Inzulín Potrebné z Dôvodu Zvýšenia Xue/Tang Bude Výrazne Znížené. Maltitol je nízkokalorické (2.1 Kalórií Na Gram, 4.0 Kalórií Na Gram Sacharóza) Môže Nahradiť Sacharózy na Výrobu Rôznych bez Cukru a nízkokalorické Potraviny. Bezpečnosť FDA Určuje Maltitol Môže Byť Bezpečne Používať. Je Špeciálne Stanovené, Že Maltitol Môže Byť Pridaný do 99,5% - nú v Hard Candy, 99% v Sirup, 85% v Mäkké Cukríky, 75% v Ďasien a 55% v Non-Štandardizované Jam, 30% v Cookie a Bavlna Tortu. Maltitol, ako Bezpečné Zložky Potravín, Bol Použitý na Všetky Druhy Ľudských a Živočíšnych Produktov. Svetová Organizácia pre výživu a Poľnohospodárstvo/Svetovej zdravotníckej Organizácie a aditíva, Profesionálne Výbor Schvaľuje Svoj Bezpečnosti a nevyplýva, Jej Denné dávkovanie.

Štítky: nízkokalorické jedlá, nízkokalorické mexické jedlo, nízkokalorické ryža, nízkokalorické mlieko, nízkokalorické potraviny, nízky gi, nízkokalorické potraviny, diétne potraviny, nízkokalorické, nízkokalorické kávy potravín, nízkokalorické potraviny rýchleho občerstvenia, nízkokalorické čokoláda potravín.


( 0 Hodnotenie )

Počet