Vysoká Presnosť Tvrdosti Vody Nástroj ES TDS Tester PH Meter Akvárium Pool Kvality Vody Čistota Testovanie Pero bez batérie

€2.75


Vysoká Presnosť Tvrdosti Vody Nástroj ES TDS Tester PH Meter Akvárium Pool Kvality Vody Čistota Testovanie Pero

Popis:

1. Ideálny pre testovanie aplikácie, ako je hydroponics a záhradníctvo, kúpaliská a kúpele, akváriá a útes nádrže, ionizátory vody, vodné filtre,dinka vody a tak ďalej.

2. Rozsah merania: 0-9990 ppm, 1 ppm rozlíšenie, + /-2% čítanie presnosť.

3. Napájanie: 2 x 1,5 V (LR44 gombíková batéria) (nie je súčasťou)

Funkcia:

Je to lacné a pohodlné digitálny nástroj, ktorý dokáže okamžite zistiť celkovú kvalitu vody.

TDS znamená, Celková mineralizácia, ktorá je žiadne soľ, kovu alebo minerálov vo vode. Stlačením tlačidla, TDS vám povedať, že váš celkový vody, čistota, a to sa zobrazia na obrazovke v ppm (parts per million). Nižšie TDS obsah, čistejšie voda a čistá voda je 0 ppm. TDS je veľmi vhodný pre kontrolu kvality vody z vodovodu alebo s vedomím, kedy vymeniť filter. (Merač nie je test pre biologické kontaminanty.)

TDS je vynikajúci nástroj pre pitnú vodu, vody, filtrácia a čistenie, koloidné striebro, hydroponics (testovanie živín), akváriá, RO/DI systémy, kúpaliská a kúpele, komerčné a priemyselné aplikácie, atď. TDS je robustný a odolný model, ktorý obsahuje ochranné púzdro. Je to celosvetovo populárne prenosné TDS meter pre priemysel profesionálov. ts je ideálny pre komerčné použitie. Obsahuje kufor s spona na upevnenie funkcia: vzhľadom k pokročilému mikroprocesor technológie a vstavaný digitálny teplomer, meranie údaje môžu byť uložené efektívne a presne pre pohodlné čítanie, odobrať a zaznamenať; displej: veľký a ľahko čitateľný LCD displej. AquaLutio digitálne TDS vodomery sú ideálne na testovanie aplikácie, ako je hydroponics a záhradníctvo, kúpaliská a kúpele, akváriá a útes nádrže, ionizátory vody a vodných filtrov.

TDS vodomery sú ideálne na testovanie aplikácie, vrátane ideálne pitnej vody, vody armatúry, uhlíkové filtre, pramenitej vody, tvrdá voda, bežné vodovodu, chladnička vody čističe, odlučovače vody, hydraulické filtre, reverzné osmózy, reverzné osmózy, filtre.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Veľkosť: 155*29*10 mm/6.1*1.14*0.39"

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X TDS Pero

1 X Manuál

Štítky: ph senzor, juntek meter, orp meter vody, záhrada vody, ph, tester, priemyselné ph controller, jedlo ph meter, zadarmo tds meter, glukóza meter.


( 0 Hodnotenie )

Počet