Yieryi Prenosný Ph Meter Ph Tester 0-14 PH Pero Typ Precízny Nástroj S Ph Pufra Moc Ph-20/Ph-220/Ph-20w/Ph-220w

€16.03


PH Ph meter-20/Ph-220/Ph-20w/Ph-220w

PH meter je prenosný pero typ presný prístroj určený pre súčasné zobrazenie PH a teploty na hodnoty v poli alebo v oblasti činnosti. Nástroj je vhodný pre zdroj vody monitorovanie, akvakultúry, ochrany životného prostredia, potlač a farbenie, galvanické pokovovanie, nápojového priemyslu a vedeckého výskumu jednotky na určenie hodnoty PH vody kvality.

Špecifikácie:

S sondy

PH-20

PH-20W

PH-220

PH-220W

Balenie zoznam

1*ph meter 1*manuál 1*ph pufra moc (ph=4.00&6.86&9.18)

FAQ

Otázka:PH-20W a PH-220W Je vymeniteľná sonda?

Odpoveď: Áno.samostatné sondy môžu byť nahradené.

Q;Má výrobok potrebné batérie?

Odpoveď: áno.4*1,5 V batérie. Ale nie je súčasťou dodávky.

Viac Farieb K Dispozícii

YIERYI

YIERYI značka bola registrovaná v roku 2016. Hlavné produkty sú refraktometre, PH metre, tds, es perá, pôdy metrov, kuchynské váhy, a šperky váhy. S cieľom zabezpečiť správnosť údajov, dali sme do low-cost čip, vybraných vysoko-presné Taiwan dovezené a Južná Kórea dováža čipy, dizajn vybral prenosné pero-typ dizajn, ľahká, krásna, a ľahko sa prenáša. Všetky produkty budú testované, kalibrované a používané podľa seba, aby sa zabezpečilo, že kvalita je kvalifikovaný a potom povýšený. Chceme nech to zdravé značky zadajte každá rodina a každý kút sveta, a prejsť na sen "svet lásky, Čína urobila"!

Štítky: phmetro, ph senzor, kábel sonda ph, hanna ph pufra, kontrola ph, ph slín, ph, priemyselné ph controller, jedlo ph meter, ovládanie es.


( 3 Hodnotenie )

Počet