Digitálny TDS ES Merač Teploty Tester Ručné Meranie Kvality Vody Na Víno Akvárium Bazén Pero Tester Nástroj na 40% Zľavu

€4.12


Digitálny TDS ES Merač Teploty Tester Ručné Meranie Kvality Vody Na Víno Akvárium Bazén Pero Tester Nástroj 1.Kompaktný a vreckový dizajn.Jednoduchý na používanie a poskytuje rýchle meranie.Vysoká presnosť ± 2% v plnom rozsahu, presnosti Údajov, funkcia hold a postavený s Automatická Kompenzácia Teploty (ATC) Auto power off.Širokú škálu aplikácií v testovanie kvality vody 2.Vrecko Veľkosť: TDS meter je profesionálny hladina vody test nástroj, prevádzka je jednoduchá, vzhľad, móda, malých rozmerov a ľahko sa dať vo vašom vrecku! Na dnešnom trhu objem je najmenší, najľahší prenosné. Rozumné dizajn, pero elektróda môže byť priamo vložený do vodného roztoku, oceňujú to.Kompaktná veľkosť, ktorá vám umožní vziať kamkoľvek 3.Široko Použitie: Ideálne pre všetky testovanie kvality vody, čistenie vody aplikácie, odpadové vody nariadenia, aqua kultúry,hydroponics, laboratórne a vedecké testovanie, bazény, ekológia testy, koloidné striebro, úpravu vody a ďalšie Farba: Strieborná Biela/ Žltá 1. Profesionálnej úrovni vody test meter combinates s TDS Meter, TDS ES Meter a Teplota meradla. 2. Voda, ktorá tečie z našich vodovodných kohútikov je plné chemických látok, znečisťujúcich látok a kovov. Dobre, jediný spôsob, ako zabezpečiť, aby sa vaša voda je čistá a zdravá, je otestovať ho pravidelne. S týmto TDS tester môžete skontrolovať kedykoľvek na vaše vody, filtrácia, zabezpečenie toho, že vy a vaša rodina nebude vystavený nehygienické pitnej vody. 3.Všestranný nástroj, ktorý vám ušetrí peniaze a zároveň poskytuje najlepšie pre vaše zdravie! 4.Napájanie:2*1,5 V LR44 Batérie (Nie sú súčasťou) 1. Odstráňte ochranné viečko.Stlačte tlačidlo ON/OFF.

2. Neponárajte prístroj do vody/riešenie výšky viac ako 4 cm(Od začiatku TDS meter).

3. Čaká, kým sa na displeji stabilizuje,TDS Meter automaticky kompenzuje zmeny teploty Raz sa prístroj je stabilizovaný(30-45 sekúnd).TDS hodnota stabillizes 4 sekúnd, prístroj automaticky zablokoval čítania.

4.Po použití,striasť vody z metra alebo ho utrieť tkaniva.

Platinové elektródy dizajn:

ES série vysokej čistoty platinum senzor, dizajn, v celom rozsahu merania hodnota zabezpečiť presné a stabilné. 1. Nepúšťajte celý TDS meter vo vode alebo dip beyound maximálna ponorenie úrovni. To, kým nie je voda-záruky, ak voda vnikne do jednotky. 2.Neuchovávajte TDS meter pod vysokou teplotou alebo priamemu slnečnému svetlu . To bude skrátiť životnosť produktu a potenciálne záruka. 3. Vyhýbajte sa zrážkam, hmotnosť alebo na jeseň. poznámka: dva štýly, budeme loď v náhodnom

Štítky: akvarijné ryby nádrž, ph senzor, td, es tester, slanosť meter az, nano akvárium, akvarijné ryby live, záhrada vody, ph, cl2 tester.


( 1 Hodnotenie )

Počet