Super Jasné LED Baterka Vysoké Lúmenov Baterky Núdzové Strobo Nabíjateľná Zoomovateľnom Nepremokavé Silný Flash JA5

€11.30


Super Jasné LED Baterka Vysoké Lúmenov Baterky Núdzové Strobo Nabíjateľná Zoomovateľnom Nepremokavé Silný Flash JA5 Položka Špecifikácia:

Funkcia:

1.Super svetlé baterky dokáže oživiť celý priestor alebo horská dráha v najtmavšiu noc. Výrobok je 20-krát jasnejšia ako žiarivé svetlo a jeho LED životnosť predlžuje 1000000 hodín. Rotujúce zoom môžete presne nastaviť vzdialenosť zväčšenie.

2.Keď sa stretávajú s kritických situáciách, ako boli napadnutí voľne žijúcich zvierat alebo zlý chlap, môžete poraziť späť nich len zapnúť režim strobe okamžite. Iný nezávislý tlačidlo na ovládanie silné/stredné/slabé režime. Baterka je kompaktný a vhodný pre vaše ruky, vrecká, batohy, prvej pomoci paketové alebo batožinového priestoru a môže byť ľahko v domácnosti.

3.USB nabíjateľná baterka podporuje USB nabíjanie riadok(pripojený), ktorý je k dispozícii pre počítač USB, auto USB, USB nabíjací konektor a nabíjanie mobilných napájania. Jeho kruhový nabíjanie je pohodlné a šetrné k životnému prostrediu. Indikátor napájania pomáha zistiť, stavu batérie a vyhýba sa náhle batérie nedostatky.

4.Led taktické svietidlo vyrobené z vojenskej kvalitnej hliníkovej zliatiny, odolnosť proti poškriabaniu a korózii.Vodotesný IP67,použité v každom počasí(vyhnite sa ponorením). Okrem toho, pevné lotus tvar útok top hliníkovej zliatiny môžu byť použité pre núdzové obrany. Žiarivka krúžok, aby si nájsť blesku v tmavom prostredí rýchlo.vhodne používa pre život, prácu, poľovačka, horská horolezecké a outdoorové aktivity.

Popis :

Model výrobku: P50/P70

Materiál: hliníková zliatina

Napájanie: 26650 batéria alebo batéria 18650 batérie

Veľkosť:

P70:

Dĺžka: 248mm(max predlžuje dĺžka 275mm);

Pochodeň Hlava Priemer: 60 mm;

Pochodeň Konci Priemer: 33 mm

P50:

Dĺžka: 166mm(max predlžuje dĺžka 185mm);

Pochodeň Hlava Priemer: 40 mm;

Pochodeň Konci Priemer: 33 mm

Balenie Obsahuje:

1xFlashlight

Štítky: led baterka, batéria aa baterky, t6, 3 farby horák, horúce tamagotchi, elektronické hračky, domáce zvieratá 90. rokov nostalgické, rukoväť svietidla, pocketman usb, horák, svietidlo led, UniqueFire.


( 0 Hodnotenie )

Počet