Vysoký Výkon Q5 Led Baterka Teleskopický Obušok sebaobrany Baterky Lampy, 3 Režimy Taktické Svietidlo Silu 18650/AAA

€13.02


Vysoko výkonný Teleskopický Obušok Q5 Led sebaobrany Pochodeň Zoomovateľnom 3 Režimy Blesku Nabíjacie Taktické Svietidlo Podľa 18650/AAA

Funkcie: 1. XPE-Q5 LED - Max. jas 800LM, Ožiarenie vzdialenosť 200-500m, Životnosť až 100 000 hodín 2. 3 Režimy - High light, nízke svetlo, stroboskop pre váš výber. 3. Zoomovateľnom - Zoom in & Zoom out, aby to byť flood light na mieste, svetlo, vhodné pre rôzne situácie 4. Nabíjateľná - S nabíjací port, môžete nabíjať priamo. 5. Teleskopická - Telescoping baterka, ľahké prijať, keď krátke, dobré sebaobrany stick keď dlho. 6. Odolný a Silný - Ťažké a ťažké ako klince robí taktické bleskové svetlo, ideálne na lov, kempovanie. 7. Život Vodotesný - mohli by Ste to brať aj daždivé dni (nie na potápanie). 8. Široko Použitie - Ideálne pre presadzovanie práva a bezpečnostný personál. Ideálny pre kempovanie, turistiku, poľovníctvo, a iné outdoorové aktivity.

Popis Produktu: 1. Názov: Teleskopická Nabíjateľná LED Baterka 2. LED Žiarovka: XPE O5 3. Batéria: 1*18650/3*AAA Batérie(nie obsahujú) 4. Veľkosti: 31 cm *3.4 cm*3.3 cm ( teleskopická, dĺžka môže až 41 cm )

5. Čistá hmotnosť: cca 430 g

6. Režimy:3-Režim(High-Low-Strobe)

7. Hlavná farba: Black/Gold

8. Materiál: Letecká hliníkovej zliatiny pevného anódovej oxidácii nosenie spracovanie balenie obsahuje:

1x Self-defense Teleskopický Obušok s LED Baterka ( bez batérie,bez nabíjačky )

Viac, než len baterky

Účinná sebaobrana nástroj

Celý balík obsahuje baterku,

na 18650 batériu držiak a zápästie pásky

Odolné vysoko kvalitného materiálu Útok Hlavou

Uložiť života v krízových

Nabíjateľná Baterka so Nabíjací Port a Prachotesný Plug

Zadné Kladivom Rozbiť Sklo na záchranu Života v krízových

Teleskopická, dĺžka je 31 cm, môže byť predĺžená až 41 cm

Vysoký Jas a Kvality XPE Q5 LED pre Dlhú Životnosť

Platby

1)akceptujeme Alipay. Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie.

Zásielky Záruka

12 mesiacov výroba je obmedzená záruka za chybné výrobky.

Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.

Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod.

Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

100% Reálny Obraz.

O Cla

Je to závisí od Colnej politiky vo vašej krajine, vám môže účtovať poplatok, clo a dane za niečo zakúpiť on-line. Kupujúci sú zodpovední za vlastné dane. Ale zvyčajne nie je potrebné vysporiadať s týmto problémom.

Vrátenie Vrátiť

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat

3) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.?

Spätná väzba

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: potápanie li, klarus, 18 t6, baton telescop, led stan svietidla, cree svetlomet, záhrada lyžicou, led baterka svetlo 18650, svietidlo, led blesk.


( 2 Hodnotenie )

Počet