Pocketman UV 51 LED Baterka 395nm Ultrafialové UV Lampa UV LED Baterky Lampy Detektor pre Psa Moču, Pet Škvrny a Bed Bug"

€7.17


Pocketman UV 51 LED Baterka 395nm Ultrafialové UV Lampa UV LED Baterky Lampy Detektor pre Psa Moču, Pet Škvrny a Bed Bug"

O Pocketman UV Tracker Baterka

Odhaliť Neviditeľné

Objavte svet, ktorý nikdy neexistoval, s Pocketman UV Tracker 51 baterku. Či sa nám to páči, alebo nie, nie sú škodlivé veci, ktoré uniknúť voľným okom. Telesné tekutiny škvrny na hotel listy, pet škvrny na koberci, a scorpions číha v tme sú len niektoré z prvkov, ktoré sú vystavené podľa Pocketman 51. Či na služobnú cestu alebo výlet, je nevyhnutným spoločníkom na cesty.

Silný Nástroj Kontroly

Na Pocketman UV Tracker 51 môže pochváliť 51 UV LED žiarovky, oveľa viac, než väčšina konkurenčných UV blesky. Viac žiarovky znamenať viac pokrytie priestoru, čo umožňuje efektívne kontrolovať svoje okolie.

51 UV LED umožňujú pokryť väčšiu plochu

Vyžaruje 390 395 nanometrov vlnová dĺžka

Funkcie:

*Žiarovka Typ: 390nM na 395nM

*Žiarovka Život: 100.000 Hodín

*Materiál telesa: Aluminum; silikónové O-krúžky na odolnosť voči vode.

Napätie:4.5 V

Materiál:Hliníková Zliatina

Runtime:4-6 Hodín na Plný Batérie

Batéria:3xAA Štandardné Alkalické Batérie (Nie sú Súčasťou)

Kompaktné, Vysoko Kvalitný Dizajn.

Silné Hliníkové zliatiny telo robí tento produkt odolné a trvácne, a veľkú hlavu s 51 LED robí tento baterka jasnejšia ako iné produkty.

Na Pocketman Výhodou

Rovnako ako všetky ofPocketman výrobkov, UV Tracker 51 je postavený na poslednej s robustná hliníková konštrukcia a kvalitná UV LED žiaroviek s životnosťou cca 100.000 hodín.

Štítky: vodítku led, mobilný telefón detektor, keyring horák, 18 t6, pocketman horák, horák, modrá horák, led baterka, uv žiareniu, , chyba prípade, Lanter LED.


( 2 Hodnotenie )

Počet