Vonkajšie Survival Kit Tábor Násobne Multi Nástroj Nôž Opravy Upraviť Skrutkovač, maticový Kľúč Čeľuste Plier multi funkcia Kľúč Výstroj

€11.40


S nastaviteľné frézy, závitníky, čeľuste, skrutkovače a kliešte, môžete ho nosiť so sebou, vhodné pre núdzové vybavenie a vybavenie na záchranu života.

Vyrobené z hliníkovej zliatiny a nehrdzavejúcej ocele, má výborné antikorózne vlastnosti.

Celý zámok funkcia znamená, že každý nástroj a nástroj je zablokovaný, keď úplne otvorený, zabezpečiť vašu bezpečnosť a zabezpečenie, že nástroj je na mieste.

Vhodný pre kempovanie, poľovníctvo, prežitie, krízové, vojenské a DIY úlohy, ako aj na každodenné použitie okolo domu alebo kancelárie. Upozornenie: Prosím, použite nástroje opatrne, radšej zatvorte nôž, keď používate iné nástroje ako nôž sú tak ostré.

Drop shipping sú vítané.

1. Všetky parcely sa loď s nadväznosťou na sledovanie. 2. Úplné vrátenie bude vykonané, ak parcela č prišli. Doprava: Ak máte akékoľvek otázky o hodnote v balíku, prosím, kontaktujte ma. Všetky objednávky budú expedované do 24 hodín po potvrdil ste platbu. Ako medzinárodná doprava je ovplyvnené mnohými faktormi: colná, lety, počasie, vojny, obchod, politika, atd, niektoré zásielky sa dostať oneskorené niekedy, ak ste nedostali vašu zásielku po očakával, pracovné dni, kontaktujte nás, budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. Platby: V súčasnosti prijímame www.tantra-egypt.sk platby. Môžeme loď zásielky na vaše www.tantra-egypt.sk adresu, prosím, uviesť, inú adresu, ak chcete. Spätná väzba: Vaša spokojnosť je náš hlavný cieľ a vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Chceme našim zákazníkom byť 100% spokojní s ich poradie. po prijatí vašej objednávky, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star rating pre nás je obľúbená, je nevyhnutné a veľmi cenné na ďalší úspech nášho podnikania. Ak nie ste spokojní, pošlite nám e-mail pred odchodom neutrálne spätnú väzbu a negatívnej spätnej väzby, a prosím, dajte nám 1 pracovných dní na vyriešenie vašej reklamácie.vaša plná spokojnosť je našou povinnosťou. Návrat: Všetky položky budú starostlivo skontrolovať a zabalené v dobrom stave. Ponúkame 14 dní mŕtvy na príchod replaycement záruka od dátumu prijatia. O nás: Sme zaručuje všetci naši zákazníci by boli spokojný s našim výrobkom. Ak nie ste spokojní, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa teší na váš nákup. Kontaktujte nás: Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás na www.tantra-egypt.sk. E-maily sa zvyčajne odpovedal do 12 hodín. Snažíme sa, aby naša spätná väzba pozitívne. Sme vždy poskytovať včasné reakcie na e-maily a usilovať pre lepší zážitok.

Štítky: zliatiny uhlopriečka kliešte, knive, nakiri nože, nôž, prežitie multi nástroj, multitool prežitie, rukoväť victorinox, multi toole nôž, survival nôž mužov, paracord survival rybárske kit.


( 2 Hodnotenie )

Počet