Turistika batohom výstroj miniwell vonkajšie vody systém filtrácie

€20.63


Prenosné vodný filter slamy

Podľa Miniwell

________________________________________________ Funkcie a špecifikácie: Kľúčové vlastnosti:

1)Zase čerstvej tečúcej vody na pitnú vodu okamžite.

2)Filter až 2000Litres na 0,1 mikrónov. Vyrábať prietok 600 ml/minútu.

3)Má Skladacie Fľaše: Vodný filter pasuje na tieto fľaše. Čistá Voda môže byť redukované, cez vodný filter ľahko.

4)Závažnosť Vody Filtrácia: Vedro konektor a hadice zahrnuté pre DIY gravity systém filtrácie.

5)BPA Zadarmo Fľašu: Jednoduché vyplnenie & zaberajú veľmi málo miesta. Stojí vzpriamene, keď je plný. KÚPIŤ S DÔVEROU: Doživotná Záruka a 100% ZÁRUKA vrátenia PEŇAZÍ

________________________________________________

Špecifikácie :

________________________________________________

Viaceré možnosti konfigurácie

Pre osobné použitie,

Pre skupiny použitie

Kompaktná veľkosť, ktorá je výhodné, aby okolí

Spoľahlivá technológia

Miniwell L630 zamestnáva 0.1 micron ultra-filtračné membrány (lekárske triedy materiál), ako filtračné médium, ktoré je účinné proti 99.99999% na vodnú baktérie.

TUV a SGS schválené Životnosť filtra môže byť rozšírená o backwash Backflush môže vyplachovanie nečistoty, ktoré membrána má filtrujú z vody. Nastavili sme silikónové tesnenie okolo náustok. Šikovný fľaša môže byť pokryté na tesnenie pre backflushing bez úniku. Nemusíte sa držať striekačky na cestách už. Spätné premývanie: 1), Keď prietok spomaľuje, Miniwell vodný filter môže byť späť-začervenal s ľahkosťou. Prosím, použite čistú vodu len v čase, keď back-flushing. 2) Pred uložením Miniwell vodný filter, späť-vypláchnite čistou vodou a potom namočte v mierne ocot roztok na dezinfekciu filter. 3) Po čistení, nech filter vzduchu suchý a skladujte v chladnom a suchom mieste. 4) čas použiteľnosti: 5 rokov. Po prvotnom zmáčanie: 3 rokov. Príslušenstvo zahrnuté 1) Miniwell osobné vodný filter L630 s tip spp 2) Vedre alebo plastového vrecka konektor 3) objímka Hadice 4) Silikónové hadice 5)Transparentné Vody Taška * 2 FAQ:

• Otázka: Ako často musím backwash systému?

• Odpoveď: To závisí od toho, ako čisté alebo špinavé zdroj vody je. Keď máte pocit, prietok spomaliť, backwash môže zlepšiť prietok. (Poznámka: Ak chcete predĺžiť filter život, vždy použite najlepšie čerstvé zdroj vody, môžete prístup. Ak surovej vody je zamračené, počkajte, kým sa sediment usadiť sa do vody zrejmé, a potom filtrovanie vody nad sedimentov.)

• Otázka: môžem používať vodu filtrovanú z samotný systém na backwash filter?

• Odpoveď: Áno. Filtrovanej vody z filtra môže byť použitý na backwash. Zbiera filtrované vody, čisté jednorazové fľaše. Žmýka čistej vody do filtra z filter zásuvky.

• Otázka: Ako budem vedieť, že jeho čas vymeniť filter?

• Odpoveď: filter nedovolí vody na toku, keď je filtrácia póry sú zablokované. Ak prietok vody spomaľuje, alebo nie je voda, ktorá tečie von cez filter, je čas vymeniť filter.

• Otázka: Má to fungovať na E. coli a parazitov ako Giardia a Cryptosporidium?

• Odpoveď: Áno. Miniwell L630 je schopný filtrovanie na 99,9% baktérií a parazitov.

• Otázka: Môže sa tento filter odstráni nepríjemnú chuť v surovej vode?

• Odpoveď: Duté vlákno nemôže odstrániť nepríjemnú chuť a pigmentu v surovej vody. L630 je základným systém filtrácie na čerstvú vodu filtračná s 99,9% vírusov sadzby všetky baktérie. Ak by ste chceli na zlepšenie chuti vody, Miniwell L610, L600, a L620 môžete prispôsobiť vašim potrebám.

• Otázka: je to filter slanej vody?

• Odpoveď: Nie. Miniwell L630 filtrácie veľkosť pórov na membrána je 0,1 mikrónov. Rozpustené soli prechádza 0.1 micron membrány. Inými slovami, Miniwell L630 udržuje minerálne z prírody čerstvé zdroje vody filtrovanej vody.

Pripomienka: Ak nemusíte Transparentné Vody Taška , prosím, kliknite na odkaz nižšie:

Štítky: nastaviť sprcha, camper camping outdoor, systém solárny ohrievač vody, vták vonkajšie, vodný filtračný systém obchodné, muži turistika nástroje, výstroj plastové, filtrovanie vody, tábor filter, osobné prežitie vodný filter.


( 0 Hodnotenie )

Počet