1 rolka = 36 ks CPR MASKA CPR Štít na Tvár Jednorazové Roll Package Cpr Školenia Masku na Tvár Prvá Pomoc Kit Vonkajšie Aktivity

€6.24


Špecifikácia: názov Položky: CPR roll Využitia: Školenia a Výučby Aplikácie: Núdzové použitie, pre úst do úst, dýchanie, Materiál: PVC, PE Veľkosť: 53x30x23cm štít na Tvár veľkosť: 32*19 cm Špecifikácia: 36pcs/roll Farba: Transparentná Popis: Každý kus maska veľkosť:29.5x19cm, tam je kolo veľkosť netkanej textílie membrány na center, môže odolávať vode a sliny, ale umožňujú prúdenie vzduchu vetrať. Keď sa používať na tiesňové umelé dýchanie, túto masku môžete predchádzať chorobám ako AIDS prenos a infikovať. 36pcs masky roll, každý kus je možné disparted ľahko, balené v papierovej krabici, non-sterile. Je vhodný pre umelé dýchanie školenia. Funkcia: 1.1 kotúčoch 36 manikin štíty každý 2.Jedno použitie a latexové zdarma 3.Prostredie, príjemný materiál 4.Certifikácia schválené. Funkcie: 1.Toto Jednorazové štíty roll s nízkym odporom filter, ktorý sa hodí viac manikin tvár; 2.To môže byť ochranu študentov z insanitary riziká keď sú zdieľania manikin v CPRtraining triedy, 3.Tento štíty môže byť použitý ako skutočný CPR masku, aby sa CPR zachraňuje v niektorých núdzových prípadoch; 4.Na baterial filter účinnosť je viac ako 95%,rovnaký ako N95 maska 5.Užívateľsky prívetivým dizajnom sa chráni záchranár a pomáha eliminovať váhania pri vykonávaní CPR Balík obsahuje: 1 Rolka = 36pcs CPR Maska Obrázka:

'

Štítky: figurín resuscitácia, cpr, model resuscitácia, mgk telefón prípade, 3d butterfly náhrdelník, cpr manikin, ip auta, cpr jednorazové tvár štíty, cpr maska, rozšírené cpr školenia manikin.


( 0 Hodnotenie )

Počet