Etapa Efekt LED Lampa Hodváb 1.3 Meter Červená a Modrá Falošné Simulative Oheň, Plameň Osvetlenie Umelé Plameň Ranu Stroj pre Strán

€112.59


Led Plameň Svetla S 1.1 metrov Hodváb 36pcsx10mm Oheň, Plameň Účinok Stroj DJ Vybavenie

Typ:Stage Svetelný Efekt

Štýl:DMX Fáze Svetlo

Príležitosti:Profesionálne Stage & DJ

Číslo modelu:EL008

Napätie:AC220V.50-60hz

Výkon:100W

Svetelný zdroj:36pcs 10 mm led diódy

Červený pás:1.1 m

Farby vyžarujú :červenej farby miešanie

Led uhol:15 stupeň

Režim ovládania:Prepínanie zvládnuť ovládanie

Technické parameter:

Trvanlivé

-S plne hliníkovej zliatiny Die-odlievanie prípade, záplava svetla má vynikajúce tepelné vlastnosti, ktoré účinne predlžuje jeho životnosť.

Aplikácia

Výstavný stánok ,Vnútorné a vonkajšie strany Hudby show,Live show

Cencerts Špeciálne akcie Mobilných DJ,Svadobné Štúdio,Stretnutie rooom ,Divadlo,TV stanice Obrad,Stage show.

FAQ OTÁZKA:môžem dostať opravu, záruka? Odpoveď:Máme jeden rok záruka v Číne, ak nechcete mať LED Osvetlenie od seba. (LED lampa perličiek záruka 3 mesiace) Otázka:Prečo je v cene produktu nízky? Odpoveď:Preto, že sme továreň na priamy predaj, sú zárukou vysokej kvality a nízkej ceny Otázka:Čo ak som nespokojný s výrobkom? Odpoveď:Tak ľúto, keď počujem, že. Zaručujeme, budete 100% spokojná s kvalitou výrobku. Ak nie ste spokojný s tým, kontaktujte náš Služby Zákazníkom, ktorí vám radi pomôžu. Pri kontaktovaní Tím Služieb Zákazníkom, prosím uveďte vašej objednávky číslo, krátky popis a fotografia problém, aby sme sa mohli brániť tieto problémy v budúcnosti. Otázka:Čo je prepravné náklady, ktoré musím platiť? Odpoveď:Milí kupujúci, osobitné prepravné náklady, ktoré bude zobrazené na váš nákup stránku.(Pretože niektoré kupujúceho, adresu patria na vzdialené miesto, tak lodnej dopravy bude požiadal kupujúci zaplatiť diaľkové dodacie náklady , je prepravná spoločnosť požiadala , prosím poznamenať, že.) Otázka:som chcete objednávku zrušiť, čo musím robiť? Odpoveď:zvoľte, Prosím, dôvod, "Iných" na objednávku stránku a požiadať o vrátenie peňazí. Otázka:LED Osvetlenie používanie doplnku a napätie, je v súlade s normálnej mojej krajiny normy? Odpoveď:My vám zašleme príslušný produkt plug podľa normy pre elektrické vo vašej krajine (vezmite prosím na vedomie, ak sú tu iné požiadavky) Otázka:Dajú sa prispôsobiť Logo? Odpoveď:Áno, môžeme. Ak potrebujete upraviť Logo, prosím, kontaktujte nás.

Štítky: plameň led, oheň fáze, mini dmx svetlo controler, dmx požiaru, krajina strany svetlá, oheň útočník, oheň, plameň, oheň, lampa, ovládanie dmx, falošný plameň.


( 0 Hodnotenie )

Počet