Dvojité hlavu červená zelená linka laserové svetlo double hole červená zelená laserového svetla dj svetlá rodinné party, disco bar svetlo strobe light

€58.72


PARAMETRE VÝROBKU

Dvojité hlavu červená zelená linka laserové svetlo double hole červená zelená laserového svetla dj rodinné party, disco bar linka efekt laserový projektor Ovládací systém: veľké kapacity vysokorýchlostné jeden čip mikropočítačový. Skenovanie systému: nový presnosť krokovanie motora, Režim ovládania: hlasové ovládanie, automatické, DMX512 signál. Napájanie: napájanie: 110-220V, frekvencia 50-60HZ Rozmer:300*200*70(mm) Hmotnosť: 2,8 kg Demonštračný efekt: demonštrácia viac ako 50 druhov svetelný lúč, vzor, uvedomiť si, medzinárodné laserové displej Združenie nastaviť svetlo, laserové reálnom čase tunel, Caidie Akira, mávali laserový efekt... Aplikácie: svadby, diskotéka, tanečná sála, bar, KTV box, rodinnú oslavu

INFORMÁCIE O PRODUKTE

ABOUT PRODUCT (O VÝROBKU

ZOBRAZIŤ VÝSLEDOK

RGBW

PLATNÉ SCÉNY

O SHIPPMENT

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

KOMUNIKÁCIA

1. Ak máte akékoľvek otázky, problémy, alebo pripomienky, prosím, neváhajte kontaktovať nás, online chat na Obchodný Manažér je vysoko cenený. 2. Sme v kontaktovať na víkendy príliš. 3. Máme loď svetlá od pondelka do nedele, 7 dní v týždni.

Ak ste spokojný s výrobkom

Prosím skóre 5 bodov, ak ste spokojný Dieťa popis zápasoch 5 bodov Predávajúci služby postoj 5 bodov Predávajúci, prepravná rýchlosť 5 bodov Vaša podpora je naša najväčšia motivácia!!!

ak ste nespokojní s produktom

Po prvé, tak ľúto, keď počujem, že. Zaručujeme, budete 100% spokojná s kvalitou výrobku. Ak nie ste spokojný s tým, kontaktujte náš Služby Zákazníkom, ktorí vám radi pomôžu. Pri kontaktovaní Tím Služieb Zákazníkom, prosím uveďte vašej objednávky číslo, krátky popis a fotografia problém, aby sme sa mohli brániť tieto problémy v budúcnosti. V poslednej, ĎAKUJEME VÁM za vašu podporu pre naše výrobky!!!

O NÁVRAT

1. Všetko sa vracia, musí byť postmarked do 14 dní od prijatia dátum potvrdené doručenie Dopravcom. Ak sa položky sú poškodené, kontaktujte nás prosím do 24 hodín od doručenia. 2. Náhrady sú dostupné do 10 dní od pôvodného dátumu prijatia položky. Sme spevnené za prepravné náklady, ktoré poštovné k vám a nákladnej o zaslanie späť tiež bude odpočítaná z celkovej sumy objednávky. 3. Prosím, kontaktujte nás pred odoslaním späť. Prosím, kontaktujte nás, než si dať sporu alebo chcete čiastočné vrátenie peňazí,/náhrada.

Štítky: laserová diskotéka, narodeniny, laserový ukazovateľ, banjo tričko, krajina strany svetlá, úlohou svetlá, ovládanie dmx, dj mixer, laser úrovni, papier disco.


( 2 Hodnotenie )

Počet