Vianočné Laserové Svetlo Strany Star Projektor Vonkajšie Záhradné Dekorácie Vodeodolné IP65 Červená Zelená Sprchy Trávnik Statické Na Vianoce

€17.25


Odolná proti poveternostným vplyvom: CAIYUE Vonkajšie Laser je postavená tak, aby odolala prvky. Či je dážď alebo sneh, môžete vytvoriť svoj domov iskru kedykoľvek Diaľkové Ovládanie: Jednoduché A Pohodlné ovládanie. Môže To Zmení Farbu Svetla, Flash A Nastavenie Časovača Nastavenie.

Sprcha Svoj Domov S CAIYUE Vonkajšie Laserového Svetla: CAIYUE Vonkajšie Laser môže projekt z viac 40ft preč a kryt nad 3000 metrov štvorcových. Kúpiť dva alebo viac na veľkolepé výsledky.

Vlastnosti: svetelný efekt laser je jasnejší a viac nádherný ako obyčajné svetlo. To môže cast na širokú škálu so svetlom miestach, ako oblohe hviezdy. Je ideálny na výzdobu strany a Vianočné nádvorie. Vonku Trávnik Svetlo Oblohy, Laser Pozornosti Krajinný Park, Záhrada Lampa s Diaľkovým ovládačom. Praktické vytvoriť rôzne scenérie, ako trávnik scenérie, parkové scenérie, park scenérie alebo villa scenérie. Jednoduchá Inštalácia: Stačí zapojiť a hrať, je to vaša najlepšia voľba, aby si rodina party a podujatia festivalu. Stupeň ochrany: IP65 Vodotesný Štandard, užite si strany na vaše outdoor záhrada. Certifikácia: CE,FDA,FCC,RoHS,Laser Triedy II Certifikácie. Vhodný pre záhrady, strom, party, stage, kvet, bar, klub, steny, trávnik, Signboard, Halloween a všetky vonkajšie alebo vnútorné mieste, kde je potrebné zvýrazniť dekorácie rs atď. Špecifikácia: Červená, Zelená Materiál: Hliníková Zliatina Laserový efekt:3 režimy statické twinkle hviezda červený zelený laser sprchy Laser Soure:Zelený Laser, Červený Laser Laser Power:50mW@535nm, 100mW@665nm Laser Klasifikácia:Trieda IIa,IEC60825-1:2014 Pracovná teplota: -30℃(-22℉) do 35℃ (95℉) Svetlo:3.5 V DC,1.2 AC Adaptér: AC 100~240V , 50~60Hz Výkon Certifikácie: CE, UL, GS, DSP, PSE k Dispozícii plug: EU/US/AU/UK oblek pre vás krajiny Produkt Nepremokavé rate:IP65 Výrobok, Certifikácia: CE,FDA,FCC,RoHS Úprava: vonkajšie nádvorie, zelený trávnik, Vianočné dekorácie, krajiny, námestie osvetlenie a tak ďalej. Package:(Červená, Zelená alebo Červená Zelená Modrá) 1 x Laserové svetlo 1 x Zem spike 1 x Hlavné adaptér(EU/US/AU/UK oblek pre vás krajiny) 1 x Diaľkové ovládanie(neobsahuje batérie) 1 x anglický používateľská príručka Poznámka: 1.Prosím, pozrite sa na svetlo priamo, v prípade, že by poškodenie očí. 2.V chladné zimné,prosím, nechajte 5-10 minút pre svetlo teplé a dosiahnuť svoj plný projekciu. 3.Položka sa v nepremokavé z IP65 (pozri definíciu IP65), NIE namočiť do vody na dlhú dobu. 4.prenájom dodržiavať návod na použitie počas používania položky. Odporúčania a Tipy: V chladnej zime, keď použijete tento produkt vonku, odporúčame, aby ste si mohli tento laserové svetlo warm-up 5 až 10 minút po zapnutí napájania, takže si môžete byť istí, že laserové svetlo môže pracovať;Naše produkty sú CE, FCC FDA Certifikácie , červené svetlo, napájanie je najväčší, ktorý je pre bezpečnosť výrobku do úvahy,že ľudské oko nie je citlivé na červené svetlo, tak môže mylne domnievať, že červené svetlo je slabé,v porovnaní s modré a zelené svetlo.Je to normálny jav.

Štítky: laserová diskotéka, projektor hviezda, vedúci sprcha, úlohou svetlá, kruh materiál, laser, mini projektor, projektor, záhradné lampy, loui vuitton.


( 4 Hodnotenie )

Počet