Grooming Odstránenie Zubného Kameňa Úst Čerstvé Bezpečné Zubnému Kameňu Pet Čistenie Zubov Pero Kit Kat Zubného Kameňa Zubného Kameňa, Čistenie Pero

€3.67


Popis Výrobku: Typ Položky:Pet Bielenie Zubov Pero Auta Materiál(pero, štetec):Plastové Typ:3ml/o 0,1 oz,5ml/0.17 oz Cieľová Skupina:Psy Funkcie: 1. Je to zvieratko na bielenie zubov pero sada-2 perá-biele pero - môže preniknúť do ďasná, odstránenie zubného kameňa a zaschnutých zubné škvrny na zuboch, zmäkčiť zuby na kalkul, aby v štátnom rozpočte stratiť a spadne a modré pero-starostlivosť o chrup vzorec, všestranná starostlivosť ústnej a ďasien, anti-poburujúce a bacteriostasis, opravy ďasná, silné zuby, tak, že zuby viac svetlé a biely lesk, obsahuje prírodné rastlinné čerstvé ústne vzorec, tak, že úst, je sviežo a prirodzene. 2. Mäkká kefa dizajn je bezpečné pre domáce zvieratá. 3. Anti-slip dizajn je pohodlný pre vás pracovať a pomáhajú udržiavať zdravé zuby a šťastný životný štýl pre vášho domáceho maznáčika. 4. Malé hlavy tip pre tých, ťažko prístupných miestach. 5. Tiež to môže zabrániť zlý dych, opravy a úľavu od bolesti, starostlivosť o ústa. Balík Obsahuje: 1 x Pet Čistenie Zubov Pero Auta Poznámky: 1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby. 2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Štítky: čistenie psích zubov, rd290, psy starostlivosť o chrup, väzby domáce zvieratá, pero na bielenie zubov, pes gélové pero, tatárskou zuby, pes, pet, psie zuby čistiaca kefka.


( 2 Hodnotenie )

Počet