BREYLEE Kyselina Hyaluronová Očné Sérum Odstrániť Oko Taška Hydratačný Očný Masážny Valček Proti Vráskam Anti-Aging Anti-Opuchy Starostlivosť o Pleť

€4.13


BREYLEE Kyselina Hyaluronová Očné Sérum Oko Navi Masáž Anti-Opuchy Očí Tašky Jemné Linky Moisturizing Dry Skin Care Krém 15ml

▶ Názov produktu:BREYLEE Kyselina Hyaluronová Očné Sérum ▶ Špecifikácie:0.5 floz / 15ml ▶ Vplyvy:Táto očné sérum je jemný a bohatý na Kyselinu Hyalurónovú, podstatu a rôzne výživné Zložky. To môže hlboko hydratujú a vyživujú očí, pokožky, zlepšiť očné tašky, zvýšiť hladkosť a pružnosť, a obnoviť vaše oči pleti mladistvý vzhľad.

★ BREYLEE Hyaluronice Kyseliny Očné Spevňujúce Sérum a Odstrániť Očné Tašky

▶ Názov produktu:BREYLEE Kyselina Hyaluronová Očné Sérum ▶ Špecifikácie:0.5 floz / 15ml ▶ Vplyvy:Táto očné sérum je jemný a bohatý na Kyselinu Hyalurónovú, podstatu a rôzne výživné. To môže hlboko hydratujú a vyživujú očí, pokožky, zlepšiť očné tašky, zvýšiť hladkosť a pružnosť, a obnoviť vaše oči pleti mladistvý vzhľad. ▶ Zložiek:Aqua, Glycerín, Chamomilla Recutita (Matricaria) Kvet Extrakt, Malva Sylvestris (Mallow) Kvet Extrakt, Lonicera Japonica (Zemolez) Kvet Extrakt, Paeonia Lactiflora Extrakt Koreňa, Taraxacum Officinale (Púpava) Odnož/Extrakt Koreňa, Viola Yedoensis Extrakt, Kyselina Hyaluronová

★ Oko navi masáž, uvoľňuje ruky, 360° ľahko absorpcie

▶ Bez elektriny, bez vibrácií, bez hluku ▶ Vlhké a mäkké

★ Špecifické pre opuchnuté oči a tašky

1. Moisturizng Zmierňuje suchosť v očiach tým, hydratačné nich. 2. Striedajúci Ukľudňuje pokožku metabolickej schopnosti a zmiernenie vašej pokožky. 3. Spevňujúce Zhutňovanie pokožky okolo očí odstrániť vačky.

★ Zložiek v zlatej kombinácii

▶ S vynikajúce účinky 1. HYALURONICACID Asubstance s vynikajúce hydratačné majetku v prírode, a aby suchá a drsná pokožka stáva mäkké, jemné a elastické. 2. VIOLA YEDOENSIS EXTRAKT Anti-mikrobiálnych, anti-oxidačné, anti-poburujúce, zabrániť zápal kože hrubú kožu. 3. HARMANČEK Hydratačné a zmiernenie vplyvov, prevenciu kožné alergie, zlepšenie a opuchy.

★ Aktuálne pomocou effetcs

★ Zásady starostlivosti o pleť

▶ Na micromolecule kyselina hyaluronová môže bagre pokožky kanály pre hydratáciu dostatočne absorbovať ostatné nutričné ingrediencie a dosiahnutie optimálnych účinkov.

★ Bezpečné a účinné

1. PH: slabé kyseliny 2. Mierne a vyživujúce 3. Účinné a trvalé hydratačné

★ Použitie metódy

▶ Po svoje očistenie a toner, mať potrebné množstvo očné sérum, aplikujte na pokožku v okolí očí a jemne pat oko pleť ruky, až kým nie je úplne absorbovaný. Odporúčame aplikovať očné sérum dvakrát denne pre deň a noc.

Štítky: telocvičňa masážny valček, kyseliny, roll krém hyaluronová, muži hyaluronová, muž anti aging sérum, goji berry sérum, jade valčekov, aqua taška, mačka kabelka, breylee vitamín c.


( 2 Hodnotenie )

Počet