DZ101 Profesionálne Metán CH4 LEL Horľavého Zemného Plynu Detektor Rýchla Odozva a Široký Rozsah Merania Automatické Kalibrovanie

€9.35


Rýchle reagovať Klasický tvar, Auto nulovú kalibráciu Jednoduché operácie Vizuálny a akustický alarmujúce singal Nízke napätie batérie upozornenie Určené pre rýchle kontrola v ourself domy Druhy horľavých plynov môžu byť detekované to napríklad metán, zemný plyn, atď. Je prijaté vysoko citlivé metal oxide sensorand vysoký výkon mikroprocesora Nízka spotreba.

Číslo modelu: DZ101 Batérie: 2*batérie typu AA(1,5 V),batéria nie je súčasťou Target Plynu: Zemný Plyn& LPG LEL Pracovné prostredie: Teplota: -20 až 55 ℃ Vlhkosť: 95% RH metóda výberu Vzoriek: Prírodné šírenie Detekciu Rozsah: 0 až 100% LEL Nízky alarm: 20% LEL Vysoký alarm:500% LEL Self-test) Čas: 5 S Životnosť: >3 Rokov snímača modul Pracovné Napätie:2 ks 1,5 V AA batérie Alarm Metóda: Viditeľné a počuteľné Alarm Objem: 65dB Netto Hmotnosť: 85 g

DZ101series plynu detektor je špeciálne použitá pre detekciu horľavých úniku plynu. S vysokou citlivosťou a spoľahlivé katalyticky plynový senzor je vhodný na domáce, priemyselné a iné prostredie s metán, propán horľavý plyn. Detektor má vizuálnu a akustickú indikáciu pre poruchy, nízky stav batérie a alarmu. Má moderný vzhľad, ľahko sa prenáša a prevádzkovať.

Otázka:Koľko dní budete musieť dodať?

Odpoveď: Päť pracovných dní.

Otázka: Ako dlho je snímač život?

A: najmenej 3 roky.

Otázka: Ktoré batéria bude používať?

Odpoveď: 15V*2 AA batérie,Č. 5.

1* pero-typ tester 1 *užívateľ manal Batéria nie je súčasťou

Operačný

1. Zapnúť:Zatlačte spínač na NA,troch svetiel(žlté,červené a zelené), bude zapnutý, potom žlté svetlo, červené svetlo a zelené svetlo bude flashcircularly, nakoniec žlté svetlo a červený indikátor prestane ligotať sa, zelenú bude mať jasný a zariadenia bude buzz discontinuously, V tomto prípade, znamená to, že zariadenie bolo pripravené na detekciu. 2. Zisťovanie: Nech konci detektor úniku approachto zistené oblasti.Keď žlté svetlo je zapnutý alarm, to znamená, že nie je mierny únik. Keď červené svetlo je zapnutý alarm, to znamená, že existuje silný únik. (Poznámka: pri zelená flash, to naznačujú batérie treba vymeniť čo najskôr) Časté chyby: (1)Zariadenie nie je možné zapnúť, Skontrolujte batériu alebo vymeňte. Ak sa problém nepodarí vyriešiť, kontaktujte, Prosím, s distribútor pre pomoc. (2)Zariadenie nedokáže rozpoznať horľavý plyn, napríklad, dal detektor pri ústí fľašu alkoholu, Ak detektor nie alarm, senzor možno poškodená, obráťte sa s distribútorom pre pomoc.

Značka Príbeh

Chenan Hanwei Electronics Co.,S.r.o.(Skladové číslo:300007) bola založená v roku 1998 , je hodnoverný inovatívna technológia spoločnosti, a najväčší plynu, snímačov a prístrojov výrobcu v Číne, ktoré sú uvedené na Číny Rastu Podniku Stravovanie v prvej dávky.

Naše výrobky sú široko používané v ropné), chemický, hutnícky, ochrany životného prostredia, baníctvo, elektronika, elektrina , farmaceutické, potravinárske, zdravotnícke, zdravotníctva, poľnohospodárstva, plyn, mestské inžinierstvo, domov bezpečnosť a ochranu zdravia, verejné priestory, dopravné riadenia bezpečnosti, čistiarní odpadových vôd, biologických vied, letecký priemysel, vojenské, boj proti terorizmu a iných oblastiach.

Štítky: detektor halogénové, postroj detektor kovov, plyn alarm detektor lpg, detektor plynu lpg, úroveň vody, radarový detektor 3 v 1 pre rusko, detektor úniku tester, plyn moto, detektor chladivo, keiki.


( 4 Hodnotenie )

Počet