10pcs 20-40 mm Diamond Tvar Krištáľové Sklo Gombíky Skrinky Gombík Zásuvky Vytiahnuť Kuchynské Dvere, Šatník Rukoväť Hardvéru Šuplíku Skrinky

€7.19


Funkcie

100% Zbrusu nový!

Diamond dizajn v tvare krištáľového skla gombíky skrinky zásuvkové vytiahnuť kuchynské skrinky skrine, kľučky, kovania kabinetu ťahá gombíky.

Krištáľové sklo a zliatiny zinku zmes, pevná konštrukcia a lesklé & trblietavé vzhľad, najlepšie ozdoby pre váš domov a kanceláriu.

Crystal gombík je veľmi pekná umelecké a trvanlivé. Môžu skrášliť vaše skrine, bielizník, zásuvky, skrine, vstavané skrine, skrinka v domácnosti, kuchyňa, kúpeľňa, obývacia izba, kniha-izba a pracovňa. Skvelý pomocník pre vytiahnite zásuvku, skrine a iný nábytok.

Jednoduchá Inštalácia. Nájsť miesto, kde chcete nainštalovať na palube a vyvŕtať dieru, potom prejsť cez skrutky zo zadnej palube a niť pevne na gombík.

Špecifikácie

Typ: Nábytok rukoväť & Gombík

Materiál: Crystal + zliatiny Zinku base

Priemer: Cca 20 mm/0.79", 30mm/1.18", 40mm/1.57"

Výška: Cca 23 mm/0.91", 28mm/1.10", 33 mm/1.30"

Krištáľ Farba: Číra, biela

Základná Farba: Gold base, silver base

Pozornosť

Prosím, dovoľte malú veľkosť odchýlky v dôsledku ľudskej merania.

Účinkom svetla a monitora jas, môže byť mierne rozdiely

medzi tón farieb fotografie a aktuálnej položky.

Package Zahrnuté

10 x Crystal Zásuvky, ovládacie prvky(skrutky)

Štítky: skrinky kuchyne, postavený skryté dvere, rukoväť, drop zásuvky rukoväte, čierny štvorec dverí rukoväť, furnitur rukoväť, slnko nábytok rukoväte, bedrom šatník rukoväte, eagt kuchynský nábytok, nábytok ozdoby hardvéru, držadlo pre skrinky a zásuvky.


( 2 Hodnotenie )

Počet