1x Americký štýl Sklenené Zásuvky Gombíky Ťahá Ručné Kuchynské Skrinky Gombíkmi Rukoväť Bielizníka Zásuvky Gombíky Jedinečný nábytok Dekor

€3.63


1x Americký štýl Sklenené Zásuvky Gombíky Ťahá Ručné Kuchynské Skrinky Gombíkmi Rukoväť Bielizníka Zásuvky Gombíky Jedinečný nábytok Dekor

Funkcie: Vhodné pre zdobenie kuchyňa, obývacia izba, spálňa, atď Classic ťahať gombík je ideálny pre zásuvky, dvere, skriňa, bin, skriňa, atď Priemer: Cca.42mm Výška: 35 mm Materiál: zliatiny Zinku+farebné Glazúry Upozornenie: Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie Skrutky sú zahrnuté, Dĺžka 25 mm. Kontaktujte nás, ak potrebujete skrutky v rôznej dĺžke. Vzhľadom na čisto ručne procesov farebné glazúry dome,každá položka bude mierne odlišné,ale budú veľmi blízko k položke si môžete vybrať.

Fotografie:

Zásielky:

1. Budeme odoslať vašu objednávku von do 36 hodín od vašej platby prijímajú.

2. Upozorňujeme, že položky zakúpené počas víkendov a sviatkov sú expedované nasledujúci pracovný dní.

3. Doručenie do väčšiny krajín, je úplne zadarmo, zvyčajne to trvá 25-55 pracovných dní do všetkých svetových letecky.

4. Môžete tiež vybrať urýchlené doručenie a mali by ste venovať nejaký prepravné potom.

5. A prosím na vedomie, že medzinárodnej prepravy citácie neobsahujú žiadne vlastné poplatky (tie sú kupujúci " zodpovednosť). Nebudeme označiť položky ako DARČEK na vlastné formuláre, tak prosím pochopiť, že.

Spätná väzba:

Pls dajte nám 100% pozitívnej spätnej väzby po tom, čo dostal našich produktov, budem veľmi si to vážim. Ak máte akékoľvek problémy s našimi položky, prosím, kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy, veríme, že komunikácia je lepší spôsob, ako vyriešiť váš problém a aby ste spokojný.

Kontakt:

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, my vám odpoveď čo najskôr, v 24 hodín. A vaša spokojnosť je náš cieľ. Ďakujeme vám za sledovanie našich vecí!!!

Štítky: pre kabinet rukoväť, American Village, starožitné skrine rukoväť, sklo gombík, furnitur rukoväť, hrudník nábytok, handl, starožitný vytiahnite, gombík rose, držadlo pre skrinky a zásuvky.


( 0 Hodnotenie )

Počet