1x Moderný Jednoduchý Lesklé Striebro Drop Krúžky Drevené Stoličky Klopačka Krúžok Vytiahnite Zásuvku Nábytok Kľučky Dverí

€7.27


1x Moderný Jednoduchý Lesklé Striebro Drop Krúžky Drevené Stoličky Klopačka Krúžok Vytiahnite Zásuvku Nábytok Kľučky Dverí

Vlastnosti: Materiál: zliatiny zinku Farba: strieborná farbené, Doručenie: 1 krúžok s prímurovkou a 4 skrutky Praktické stoličky krúžok, ktorý tiež môže byť použitý ako dvere klopačka Tiež môžu byť použité pre rôzne nábytok, dvere, skrine, zásuvky, šatník, toaletný stolík a pod. Prémiový kovový krúžok konštrukcia pre dlhú životnosť, praktická a jednoduchá inštalácia

Fotografie:

Zásielky a platieb

1. Budeme odoslať vašu objednávku von čo najskôr, zvyčajne do 24 hodín, platby prijímajú.

2. Upozorňujeme, že položky zakúpené počas víkendov a sviatkov sú expedované nasledujúci pracovný dní.

3. Mohli by sme poskytnúť rôzne spôsoby dopravy, ako je potrebné. Prosím, pozrite sa pozorne!

4. A prosím na vedomie, že medzinárodnej prepravy citácie neobsahujú žiadne vlastné poplatky (tie sú kupujúci " zodpovednosť). Nebudeme označiť položky ako DARČEK na vlastné formuláre, tak prosím pochopiť, že.

Spätná väzba:

Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Budeme dávať pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš. Ďakujem vám veľmi pekne!

Ak nie sú všetky problémy vo vašom nákupe, prosím pošlite nám e-mail pred odoslaním vášho hodnotenia. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Kontakt:

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, my vám odpoveď čo najskôr, v 24 hodín. A vaša spokojnosť je náš cieľ. Ďakujeme vám za sledovanie našich vecí!!!

Vaša spokojnosť je našou najväčšou silou. Budeme sa snažiť v našich silách, aby služba vám!

Užite si nakupovanie a majú krásny čas v našom obchode! :-)

Štítky: zásuvky vytiahnuť krúžok, dvere klopačka, peking university, zlato rukoväť, moderné kreslo, bronzový gombík dreva, klopačka, zásuvky krúžok vytiahnite, lampa smart wifi, slza zásuvky rukoväte.


( 0 Hodnotenie )

Počet